Jump to content
IGNORED

Android

Grunf

Recommended Posts

Posted (edited)

Screenshot_2019-05-25-01-18-02-542_com.android.settings.thumb.png.f7947dd0fad5e54c8667b82953f9dccb.png

On 23.5.2019. at 12:30, Lord Stef said:

MIUI 10 (ovaj koji ja trenutno imam) je valjda neka verzija androida 8, MIUI 11 koji je ili izasao ili tek treba, jebem li ga vise, ce biti android 9.

S tim sto su noviji Xiaomi telefoni sa MIUI 10 na androidu 9, ja rabim Redmi Note 4X.

Meni tera miui10 na android verziji 7

Edited by desboj
Posted
On 23.5.2019. at 13:03, mlatko said:

Koja je razlika izmedju tih androida i ko ih "izbacuje". Vidim neki android security patch kod mene iz 2016

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Dobro pitanje, ja sa ovom devetkom (MIUI 10) ne vidim da sam nešto korisno dobio, osim što mi je crkao analogni sat koji je do skora veselo radio, a imam utisak da GPS lošije radi.

Posted

@desboj jes, sad sam video to kod druga koji isto ima Redmi 5 :D Ne mogu da pohvatam vise, cak i za moj model ima razlicitih verzija apdejtova u zavisnosti od toga da li je procesor MTK ili Snapdragon.

Posted

Jel postoji neki program za snimanje razgovora na mobilnom telefonu? Ali tako da se čuju i onaj koji poziva i pozivamo?

...shiit has hit the fan...

Posted
Ova ili ova. Download-ovane su po (skoro) 600.000 puta.
Obe aplikacije su imale "update" koji onemogućava snimanje zagovornika. Zato sam i pitao...

Posted

@Frank Pembleton

Druga je upravo testirana sa dolaznim pozivom i radi. 
Nisam ih koristio prije, priznajem, ali evo upravo sam testir'o ovu drugu na dolaznom pozivu - bez problema snimljeno.

Posted
[mention=295]Frank Pembleton[/mention]
Druga je upravo testirana sa dolaznim pozivom i radi. 
Nisam ih koristio prije, priznajem, ali evo upravo sam testir'o ovu drugu na dolaznom pozivu - bez problema snimljeno.
Probao sad sa odlaznim pozivom i ne radi, naravno... Dakle snimi samo moj glas...
Kapiram da su to neki "zakonski problemi"...

Posted (edited)

Pitanje za ponosne Xiaomi vlasnike: da li ima opciju da je sistemski jezik na srpskom?

ETA: i kako je najlakse prebaciti poruke/kontakte i sl sa jednog android telefona na drugi?

Huawei Y635 na Redmi 6A

Edited by jms_uk
Posted

Ima srpski (ћирилица).

Kontakte sinkuješ na Google, za smsove ima masa appova...

Posted

Pored google ima i onaj Xiaomi mi cloud, u principu istu stvar rade (sav history u vezi poziva, poruka, kontakti, prebacuje na nov uredjaj)

Posted

Pa to (valjda) samo ako se seliš sa Xiaomija na drugi/novi Xiaomi...

Posted
9 hours ago, Skyhighatrist said:

Ima srpski (ћирилица).

Kontakte sinkuješ na Google, za smsove ima masa appova...

Thx!

Valjda cu da se snadjem nekako :D

Nije za mene, majci treba da namestim to...

Posted
18 hours ago, Skyhighatrist said:

Pa to (valjda) samo ako se seliš sa Xiaomija na drugi/novi Xiaomi...

istina tj nisam proveravao ali ima smisla :D pre neki dan sam presao sa redmi note 5 na mi 8 pa sam ja to koristio

Posted

Kaka je osmica?