MayDay Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 (edited) Koji mobach da kupim decaku od 14 godina? Ne dolaze u obzir ovi preskupi, nego tako neki do 130-140e. Edited January 21, 2015 by MayDay
radisa Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 http://www.handy.rs/sr/p/huawei/ascend-g740 ili neki Lenovo u tom rangu... AKo kupuješ ovde... Za kod Alija pitaj Moću :)
MayDay Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 E to sam bas htela da pitam, da li je Lenovo okej za telefon i da li osnovci to koriste ili mora Samsung? Moram i na peer pressure da mislim. :D
radisa Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 E to sam bas htela da pitam, da li je Lenovo okej za telefon i da li osnovci to koriste ili mora Samsung? Moram i na peer pressure da mislim. :D Samsunzi u tom cenovnom rangu su golo govno...
renne Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Nikako jeftini samsung, ali nikako. Samsung se kupujem u gornjoj klasi
MayDay Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Nema gornja klasa za dete. Rano je, ti skupi telefoni, prema mom shvatanju vaspitavanja, mogu samo kad sam zaradis ili skupljas pare od dzeparca sto godina. Moj prvi telefoncic je bio muceni Ericsson t20 i to sam imala 17 godina kad su mi ga kupili. Mislim da mu je sasvim okej ovaj Huavej, posto je jos uvek osnovac.
renne Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Ma ok, samo ti rekoh da se jeftini samsung ne kupuje, bilo kojim povodom
djeneralche Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Nema gornja klasa za dete. Rano je, ti skupi telefoni, prema mom shvatanju vaspitavanja, mogu samo kad sam zaradis ili skupljas pare od dzeparca sto godina. Moj prvi telefoncic je bio muceni Ericsson t20 i to sam imala 17 godina kad su mi ga kupili. Mislim da mu je sasvim okej ovaj Huavej, posto je jos uvek osnovac. Tanak je dosta, prvi ozbiljan pad i gotov je, mislim da nije za decu.
Have_Fun Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 je l` probao neko da gleda stream preko androida 4.4.4.?na 4.2.2. mi radi, ali jos uvek nisam uspeo da pokrenem na 4.4.4. verzijiinstalirao sam flash.apk koju sam i ranije koristio za stariju verziju androida a koju predlazu i kazu da radi na verzijama od 4.2 pa na viseubacio sam custom rom 4.4.4. na samsung galaxy s2+ (posto fabricki necemo dobiti) i telefon radi kao sasav.. brz odziv, sve pici kao besno.. skroz kao da nov fon imam, ali dzaba sve ako mi ne bude radio stream -.-vraticu se na stariju, sporiju verziju u tom slucaju
MayDay Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Tanak je dosta, prvi ozbiljan pad i gotov je, mislim da nije za decu.Pa pogledacu u radnjama te Huavej i Lenovo. Ima jedan sladak Lenovo koji sam videla.
mraki Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 (edited) Ako možeš još malo da proširiš budžet, Motorola je odlična u tom cenovnom rangu. Moj Moto G je koštao 155 i za te pare nema bolje. Samo ne znam jesi li ovde ili preko, mislim da ga ovde i dalje nema zvanično u prodaji već mora preko preprodavaca. edit: imaš i Moto E, on je još jeftiniji Edited January 21, 2015 by mraki
spina Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 je l` probao neko da gleda stream preko androida 4.4.4.? na 4.2.2. mi radi, ali jos uvek nisam uspeo da pokrenem na 4.4.4. verziji instalirao sam flash.apk koju sam i ranije koristio za stariju verziju androida a koju predlazu i kazu da radi na verzijama od 4.2 pa na vise ubacio sam custom rom 4.4.4. na samsung galaxy s2+ (posto fabricki necemo dobiti) i telefon radi kao sasav.. brz odziv, sve pici kao besno.. skroz kao da nov fon imam, ali dzaba sve ako mi ne bude radio stream -.- vraticu se na stariju, sporiju verziju u tom slucaju Probaj sa Dolphinom
Have_Fun Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Probaj sa Dolphinom Probao. Izgleda da su me zezali oglasi koji iskacu.. instalirao sam ad block app, sto je malo pomoglo E sad, sa Dolphinom mi jos ne radi stream. Stavio sam u opcijama da flash bude stalno aktivan i kada odem na stream, izadje mi ono "tapni da aktiviras flash" i nista se ne desi.. kada probam preko Firefoxa, pokrene mi se stream, ali nisam zadovoljan kako radi.. mada sam mozda naisao na los stream takodje, neki rade a neki ne.. ne znam zasto pokusacu veceras na nbaliveonline, tu su mi svi streamovi radili bez problema na verziji 4.2.2.
Recommended Posts