Jump to content
IGNORED

Gledanos

hefaca

Recommended Posts

Posted

Super mi je 47. mesto na listi: 12,9% stanovnika Srbije gleda u kišu i kontemplira :)

To uopšte ne treba potcenjivati. Recimo, jutarnje smenjivanje kadrova najlepših predela i mesta na hrvatskoj ili austrijskoj televiziji baš deluje opuštajuće uz jutarnju kaficu ...

Posted

+1

Bilo i na NDR ako se sjećam, bavarske šume i gore, totalni chill

Posted (edited)

Na nekim stranima kanalima umesto noćnog programa prikazuju akvarijum sa spokojnim ribicama ...

Edited by stoka
Posted

ja ništa ne verujem u ova istraživanja

Posted

ja ništa ne verujem u ova istraživanja

bilo je ozbiljnih nelogičnosti koje se poklapaju sa kumovsko/burazerskim preuzimanjem biznisa

Posted (edited)

A što nikad nisi pisao o njima?

Od 1.9. i N1 u sistemu

Imaju udeo od koliko tačno promila?

U Hrvatskoj su u 2014. imali udeo od 0,02% (izvor). Pošto su emitovali svega 2 meseca tj. šestinu godine, to znači da bi realan udeo bio negde 0,12%, tj. 1,2‰. Pretpostavljam da su u Srbiji nekoliko puta gledaniji, ali čitav procenat je za njuz kanale velik ko kuća.

Edited by vememah
Posted

Pa realno, ne sme se ni pisati o tome.

Evo ja sam lično dobio ozbiljna upozorenja da pazim šta pišem

Ljudi iz struke znaju o čemu pričam

Posted

pisano je. mislim pre dve godine, kada je hepi pokrenuo priču o tačnosti tih merenja. bio je i neki klip iz njihovih vedti koji više ne mogu da nadjem.

u klipu se pominjala afera od pre par godina u turskoj kada su zatvorili na neko vreme agb biro. posle se valjda sve sleglo.

Posted (edited)

breaking news

A&A u top 10

prosle nedelje

RTS1 19%

PINK 15%

PRVA, HAPPY 10%

B92 5%

RTS2 2%

Edited by hefaca
Posted

RTS razbio, a Slagalica mi je fenomen. Narod polupismen (NHF) prati ovakav tip emisije.

slučajno poslato sa TT

Posted

Pa tjunuju se na PTC1 malo ranije za Dnevnik, a Slagalica se vrti dok oni pripremaju kokice, kikiriki, pivo ili veceru za pola 8.