bags Posted December 12, 2023 Posted December 12, 2023 8 minutes ago, Ras said: Intervju možda i jeste duži, a da je ovo dostupno na YT (nisam proveravao). To je sve. Valjda idu 4 ovakva segmenta u 60 minuta. 1
Time Crisis Posted December 12, 2023 Posted December 12, 2023 13 hours ago, bags said: Steta sto nije bio duzi intervju... Inace malo me brine u zadnje vreme jedna nota uobrazenosti kod Novaka. "Zadnje vreme" 1 1
peralozac Posted December 16, 2023 Posted December 16, 2023 Stvarno fantastična godina, uživanje je ovako natenane proći kroz nju još jednom. Dosta su povezivali gradivo sa nedavnim 60 Minutes intervjuom što je okačio Ras na prethodnoj strani.
Max Morlock Posted December 27, 2023 Posted December 27, 2023 Dobio ga Alcaraz u ovoj egzibiciji - (sad već) standardno, Noksa poveo pa sledeća 2 seta izgubio. 6:4 4:6 4:6 Takođe kao standard - prvi svoj gem gubi, kao i kad je gusto u zadnjem setu gubi na 4:4... Obojica su igrali ko da nije egzibicija, bilo je svega, baš su zapeli... 1
Serena Posted December 27, 2023 Posted December 27, 2023 Ja nisam mogla da nadjem ni jedan strim Znaci igralo se kao da nije egzibicija?
Max Morlock Posted December 27, 2023 Posted December 27, 2023 Da, ja sam na rd-live našao nekoliko strimova gledao sam neki italijanski (bila su 2 italijanska i nekoliko baš nepoznatih jezika tipa portugalski, arapski...) A igralo se baš jako, sa Alcarazove strane povremeno i zastrašujuće.
Sandradjer Posted December 27, 2023 Posted December 27, 2023 Stvarno sam neobavestena. Mislila sam Novak sunca misice na nekim Sejselima, Maldivima, Mauricijusu i odmara, a on igra
Engineer Posted December 27, 2023 Posted December 27, 2023 31 minutes ago, Max Morlock said: A igralo se baš jako, sa Alcarazove strane povremeno i zastrašujuće. Znači mali će gaziti ove sezone bar do OI, ako ne i duže 1
Recommended Posts