Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, dùda said:

Rafa može još samo Ćisku da obori :fantom:

Može i da stigne do finala RGa (po petnaesti put, nije da baš nume). Valjda će ove godine Francuzi, kad već prošle nisu, da odvoje Nadala u suprotnu polovinu od NĐa, pa da imaju, makar potencijalni meč u najavi koji bi direktno odlučivao o GOATu.

• +1 1
Posted

Naravno da Nadal moze da dodje do finala RG i na jednoj nozi. Federer je doso do finala W s skoro 38 godina

Posted

ocemo jos jednu rundu opklada kako ce se finalno zavrsiti trka za GS titulama? :s_w:

RN: 22 + X

NDj: 21 + X

RF: 20

Posted
26 minutes ago, Tsai said:

25, 23, 20

26 :fantom:

Posted
6 minutes ago, Tsai said:

Kolko bi imo da na taj broj osvoji jos 2? :fantom:

Lolo jedna, mene si naso :D

• Haha 1
Posted

Kacket mu je oprosten:thumbsup:

Tommy Paul on Djokovic: "He's an impressive player. Inside the locker room, nobody wants to see him in his part of the draw. Facing him here was a great experience. Obviously I wish I could have played much better, but he was the one who made me play badly, he's a great player."

• +1 2
Posted
16 minutes ago, Lancia said:

Lolo jedna, mene si naso :D

Ja ne razumem :cry:

Posted
2 minutes ago, dùda said:

Ja ne razumem :cry:

Tsai je 1 prostacina, navlaci da rimuje broj 6+2 sa na ..... te nosam. drzi se ti samo mene, ovde svakakav sumnjiv covek zalazi.

• +1 2
  • Wub 2
  • Haha 5
Posted
13 minutes ago, Serena said:

Kacket mu je oprosten:thumbsup:

Tommy Paul on Djokovic: "He's an impressive player. Inside the locker room, nobody wants to see him in his part of the draw. Facing him here was a great experience. Obviously I wish I could have played much better, but he was the one who made me play badly, he's a great player."

Dečko je bar pošteno priznao, nije kukao kao mnogi.

• +1 3
Posted

Bice titula i nedelja, samo polako. Ono cemu treba stremiti dugorocno su age rekordi Rouzvela i Gonzalesa ... a Fedal duo ce vremenom sve vise gutati prasinu ...

Posted

Kako se do ovoga stize :huh:

Jel put vodi preko Visokog? 

Moracu i ja na leto tamo da skoknem, a do tad cu da grlim drvece :wub: