stray cat Posted January 27, 2023 Posted January 27, 2023 2 minutes ago, dùda said: Rafa može još samo Ćisku da obori Može i da stigne do finala RGa (po petnaesti put, nije da baš nume). Valjda će ove godine Francuzi, kad već prošle nisu, da odvoje Nadala u suprotnu polovinu od NĐa, pa da imaju, makar potencijalni meč u najavi koji bi direktno odlučivao o GOATu. 1
Tsai Posted January 27, 2023 Posted January 27, 2023 Naravno da Nadal moze da dodje do finala RG i na jednoj nozi. Federer je doso do finala W s skoro 38 godina
lostfanforever Posted January 27, 2023 Posted January 27, 2023 ocemo jos jednu rundu opklada kako ce se finalno zavrsiti trka za GS titulama? RN: 22 + X NDj: 21 + X RF: 20
Lancia Posted January 27, 2023 Posted January 27, 2023 6 minutes ago, Tsai said: Kolko bi imo da na taj broj osvoji jos 2? Lolo jedna, mene si naso 1
Serena Posted January 27, 2023 Posted January 27, 2023 Kacket mu je oprosten Tommy Paul on Djokovic: "He's an impressive player. Inside the locker room, nobody wants to see him in his part of the draw. Facing him here was a great experience. Obviously I wish I could have played much better, but he was the one who made me play badly, he's a great player." 2
duda Posted January 27, 2023 Posted January 27, 2023 16 minutes ago, Lancia said: Lolo jedna, mene si naso Ja ne razumem
Lancia Posted January 27, 2023 Posted January 27, 2023 2 minutes ago, dùda said: Ja ne razumem Tsai je 1 prostacina, navlaci da rimuje broj 6+2 sa na ..... te nosam. drzi se ti samo mene, ovde svakakav sumnjiv covek zalazi. 2 2 5
Arkadija Posted January 27, 2023 Posted January 27, 2023 13 minutes ago, Serena said: Kacket mu je oprosten Tommy Paul on Djokovic: "He's an impressive player. Inside the locker room, nobody wants to see him in his part of the draw. Facing him here was a great experience. Obviously I wish I could have played much better, but he was the one who made me play badly, he's a great player." Dečko je bar pošteno priznao, nije kukao kao mnogi. 3
TS-CS Posted January 27, 2023 Posted January 27, 2023 Bice titula i nedelja, samo polako. Ono cemu treba stremiti dugorocno su age rekordi Rouzvela i Gonzalesa ... a Fedal duo ce vremenom sve vise gutati prasinu ...
Serena Posted January 27, 2023 Posted January 27, 2023 Kako se do ovoga stize Jel put vodi preko Visokog? Moracu i ja na leto tamo da skoknem, a do tad cu da grlim drvece
Recommended Posts