Milošica Posted January 26, 2023 Posted January 26, 2023 (edited) 9 minutes ago, Mel said: Reveal hidden contents Pa pogledaj jednu liniju teksta koji je napisao. aaaaaaa @Heaviside Ispitni rok, ne zameri Ali neka stoji, ne namenjeno tebi već svakome ko misli to. @Mos Opusti se. Edited January 26, 2023 by Milošica 1
Redoran Posted January 26, 2023 Posted January 26, 2023 Pogledao sam i snimak Vikine presice. Kako je ono neprijatna situacija jbt, žena je u jednom trenutku bukvalno udahnula duboko i brojala do deset. Ja se divim svakom ko može da se suzdrži da ne zavrljači flašu ili najbliži čvrst predmet u tu gamad. 3
nahbar Posted January 26, 2023 Posted January 26, 2023 9 hours ago, Serena said: Srdjana treba drzati kuci vezanog za radijator on kao da mozga nema, toliko puta do sad je dao povoda novinarima da seru po Novaku i da ne zna da stane, neverovatno! Ovo treba da se nalazi na svakoj strani svake teme o tenisu 1
duda Posted January 26, 2023 Posted January 26, 2023 eh, sve više isplivava nekih vesti o tom slikanju, bitno je da mnogi tvrde da se sve odigralo na brzinu i da Srđan nije mogao ni da vidi koja je to zastava i šta je na njoj. zvuči moguće što ga malo opravdava u ovoj situaciji ali ne i generalno mediji su zlo, a itekako ih ima koji ovo rade sa namerom 6
Serena Posted January 26, 2023 Posted January 26, 2023 (edited) Jako mi je zao Novaka. Srdjana ne mogu oprati ni Dunav ni Sava za glupost koju je napravio. Sad nek se sakrije u kucu, podvije rep i moli boga da se na Novakovu igru ovo ne odrazi negativno. Meni je ova vest upropastila dan, a mogu misliti Novaku Ima li vesti dal je trenirao danas? Edited January 26, 2023 by Serena 1
duda Posted January 26, 2023 Posted January 26, 2023 Ma ja sam šokirana da je ovim povodom navodno organizacija turnira upozorila Novaka i porodicu . A greška njihova. Jer kažu naši koji ulaze na stadion da im na ulasku pregledaju sve što unose. Pa zašto su pustili ove idiote sa ovim zastavama ? Totalno ludilo. Ako on sutra bude sposoban da igra, svaka njemu čast.
borris_ Posted January 26, 2023 Posted January 26, 2023 Pa pustili su ih jer su je vjerovatno sakrili. Ne mozes svu krivicu da prebacis n'a organizatore. Ovaj njegov otac le lud nakvdrat.
April Posted January 26, 2023 Posted January 26, 2023 Pogledao sam i snimak Vikine presice. Kako je ono neprijatna situacija jbt, žena je u jednom trenutku bukvalno udahnula duboko i brojala do deset. Ja se divim svakom ko može da se suzdrži da ne zavrljači flašu ili najbliži čvrst predmet u tu gamad. Vika je superkul, za razliku od prisutnih tabloidnih goveda, pardon my French
Lancia Posted January 26, 2023 Posted January 26, 2023 French ti je super, bolje ga pricas od Borrisa 2
papapavle Posted January 26, 2023 Posted January 26, 2023 25 minutes ago, dùda said: Ako on sutra bude sposoban da igra, svaka njemu čast. Ja pak cenim da je dosad oguglao da ima oca bahatog imbecila, a možda se i slaže sa rusijamajka&putinbogotac stavovima, pa mu ovo dođe samo bust iz inata. 1
April Posted January 26, 2023 Posted January 26, 2023 [emoji3] [mention=442]Heaviside[/mention] Ispitni rok, ne zameri [emoji3] .Šta spremaš?
Milošica Posted January 26, 2023 Posted January 26, 2023 (edited) 3 minutes ago, April said: Šta spremaš? Navodnjavanje i Komunalnu hidrotehniku 2 Edited January 26, 2023 by Milošica 1
April Posted January 26, 2023 Posted January 26, 2023 . Ako on sutra bude sposoban da igra, svaka njemu čast.Iskustvo pokazuje da je Novak najranjiviji kad mu svi ližu dupe. Kad je u gardu, može to sasvim dobro da ispadne. 3
Recommended Posts