Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted

Imbecil, čisto da mu doda malo težine kad se sve drugo otvorilo. 

• +1 2
Posted

majmun je jos morao reci na kraju "zivela rusija" 

on nikako da shvati da sve sto kaze i uradi se reflektuje na novaka, i da se jedva ceka neki njegov biser

Posted

na stranu Srki budala, već znamo kakav je lik, ali ovi navijači™ pa jbt, koji mozak treba biti pa dolaziti na teniske mečeve da bi pozdravljao Donbasku republiku iz topline Australije. Cijenim više ove što su tamo otišli rizikujući da ostanu bez glave, ali ovi što se kurče u državama gdje znaju da to nije rizično, pa koliko jadan moraš da budeš. Idi maši ukrajinskom zastavom u Moskvi ili ruskom u Kijevu, to ima smisla, ovo prazno kurčenje je nešto najjadnije ikad. 

• +1 8
  • -1 1
Posted

Od navijača se lako distancira, uvek možeš da ih ubaciš medju čobane budale. Od rodjenog oca dan pred polufinale malo teže. 

• +1 3
Posted
5 minutes ago, Mos said:

Od navijača se lako distancira, uvek možeš da ih ubaciš medju čobane budale. Od rodjenog oca dan pred polufinale malo teže. 

ma ni ne govorim iz vizure Novaka Đokovića, ove budale su priča za sebe. A to kako će ovaj sa svojim ćaćom, očigledno je to krst koji će nositi do kraja karijere. 

Posted

Srdjan u fazonu "Ja sam ga stvorio imam pravo i da ga unistim" :s_d:

Stvet je otisao u tri lepe... 

Politika se uvukla u sve pore drustva i to nam nista dobro doneti nece:sad:

Ove junake sto iz Australije navijaju za Rusiju odmah prebaciti u Wagner. 

• +1 1
Posted

Koliko god da je Srdjan govedo, i kolika god da su goveda ovi kvazi navijači, nikada po svojoj odvratnosti neće ni prići tzv. medijima i njihovoj agendi nasledjenih greha, u kojoj 35-godišnja individua, u svetu u kojem caruje individualizam, snosi odgovornost i krivicu za postupke svojih roditelja i navijača.

• +1 6
Posted

Svi oni dobro znaju da "roditelje ne biraš", no slaže se uz postavljen Narativ...

Posted

U videu mi se čini da kaže "živeli ljudi" dok odlazi, moguće da grešim.

• +1 2
Posted

deluje mi čak i da se samo fotkao iz čiste pristojnosti, uopšte mi ne deluje entuzijastično

Posted

Ne znam dal je idiotskije da je znao sta radi i ipak uradio ili da nije imao predstavu pa mu smestili :twak:

• +1 1