Milošica Posted March 1, 2022 Posted March 1, 2022 11 minutes ago, Tsai said: jeste. nije bio samo u periodu povrede lakta 2017-2018 pre RG Uvek pobegne kad je najteze
San Epifanio Posted March 1, 2022 Posted March 1, 2022 Meni je Vajda uvek bio simpatican i pozitivan lik u Novakovom stabu. Nadam se da je otisao da se penzionise, a ne zato sto vise ne moze da isprati ova Djokoviceva mudrovanja.
duda Posted March 1, 2022 Posted March 1, 2022 On je ponekada bio odsutan i zbog bolesti žene, navodno. Ništa neobično što čovek ne može ceo život da bude uz Novaka, ima porodicu. 1
mlatko Posted March 1, 2022 Posted March 1, 2022 Nadam se da nije ono što se bojim da jeste...Da je dao još neki intervju u vezi rata...Mogao bi i da podrži ruske tenisere, automatski bi ih diskvalifikovao ATP Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Max Morlock Posted March 1, 2022 Posted March 1, 2022 "nothing to do with... 2022..."...što znači da je upravo to razlog.Sent
Popular Post Mil@n Posted March 1, 2022 Popular Post Posted March 1, 2022 Svi se vakcinisali iz top100 - Đoković nije, Đoković najpametniji, "pokazao svima". Nadal osvojio 21 slem, Đoković utamničen, procesuiran, izbačen iz zemlje, (neopravdano naravno ali mogao je da izbegne) - Đoković najpametniji. Sponzori ga napuštaju - Đoković najpametniji. Vajda ga napustio, ne samo trener nego i "član porodice" - Đoković najpametniji. Svi igraju tenis gde i kad požele - Đoković se moli da ga negde puste na turnir kao neki jadnik i da pravila oko igranja ne zahtevaju vakcinaciju - Đoković najpametniji. Da li je ovo jedna od najvećih autodestrukcija u istoriji sporta? Mislm da jeste. Novak je sada običan pajac koji se moli da odigra još koji turnir, ako ga puste ili mu zakoni i covid mere to dozvole. Tužno jegledati ga u onom intervjuu igraću svuda, SVUDA, gde god mogu, šta ću, ne mogu da biram... Tuga jebena tugina šta se dešava. Zbog jebene vakcine. Kakav kreten jebeni. 17
Zli Gli Posted March 2, 2022 Posted March 2, 2022 Novace, kad ovo sve prodje i kad se izdignes iz pepela kao ptica feniks, seti se ko te sve vreme branio i bezrezervno podrzavao. Meni i Rosu po 100 soma jura i jos nekima stidljivima po par desetina, ti neces osetiti a nama ce puno znaciti[emoji120][emoji3060]Sent from my M2012K11G using Tapatalk 3 1 4
Ros Posted March 2, 2022 Posted March 2, 2022 56 minutes ago, Zli Gli said: Novace, kad ovo sve prodje i kad se izdignes iz pepela kao ptica feniks, seti se ko te sve vreme branio i bezrezervno podrzavao. Meni i Rosu po 100 soma jura i jos nekima stidljivima po par desetina, ti neces osetiti a nama ce puno znaciti Sent from my M2012K11G using Tapatalk cuj to. prvo tebi, a meni ako ostane?
Recommended Posts