Jump to content

To, mačko!

Featured Replies

Putuj igumane!

• Replies 15.7k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

kako me ova najava prenosa veceras vraca u mladost kad sam sa babom svako vece geldao sudjenje seselju. ona navijala za seselja, ja za tuzilastvo, napravi mi palacnike pa krenemo da se svadjamo kao lj

• Marvin (Paranoid Android)
    Marvin (Paranoid Android)

Sve mi je objasnio. Prođemo Sarajevo, Ilijaš i Podlugove, i piramide su prva levo 

Posted Images

ode.....

ovo bas ne zvuci dobro

Meni je Vajda pola Novaka, ovo mi se uopste ne svidja :sad:

Nema više vajde od njega. 

Ron Swanson Smile GIF

Kada se Vajda po prvi put oglasio u nekom intervjuu u januaru, u vreme kada je Novak već vraćen iz AUS i bio u CG, loše je zvučala rečenica: nisam se (još) čuo sa Novakom...

Našoj ljibavi je kraj, O. Dragojević, to bi baš bilo prikladno da se se sada pusti, ali numem da postavim klip sa YT. 

Koliko volim ovu pesmu.

Tužnog li predvečerja veličanstvene karijere.

Ma penzija, sta ne mracite, nova realnost su mu ispadanja od ovih Veselih i slicnih

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

I Pežo se povukao...

... Shiit has hit the fan

Ajde jedna pomoc od vas koji mnogo bolje znate Djokovicevu karijeru. Procitao sam u vestima da je Vajda bio u Novakovom timu kod osvajanja svih 20 GS titula. Je l to tacno?

jeste. nije bio samo u periodu povrede lakta 2017-2018 pre RG

8 minutes ago, San Epifanio said:

Ajde jedna pomoc od vas koji mnogo bolje znate Djokovicevu karijeru. Procitao sam u vestima da je Vajda bio u Novakovom timu kod osvajanja svih 20 GS titula. Je l to tacno?

Da, ali...

Recimo, nije ga bilo na AO, kao ni na W 2021.