Jump to content

To, mačko!

Featured Replies

3 minutes ago, Ras said:

Iz ove perspektive, vizionarski naslov sa sve podnaslovom.

Gde gledaš cenu? Imaš primerak?

Da, Milisav Savic je napravio izbor. Volim formu kratke price, imam gomilu nekih antologija.

Gde se samo seti :thumbsup: 

• Replies 15.7k
  • Views 1.3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

kako me ova najava prenosa veceras vraca u mladost kad sam sa babom svako vece geldao sudjenje seselju. ona navijala za seselja, ja za tuzilastvo, napravi mi palacnike pa krenemo da se svadjamo kao lj

• Marvin (Paranoid Android)
    Marvin (Paranoid Android)

Sve mi je objasnio. Prođemo Sarajevo, Ilijaš i Podlugove, i piramide su prva levo 

Posted Images

U guzu mi je dala

ta kurva koala

Mora da se gura

u mrskog kengura

A uz Kovid biće bleja

kad pobegnu iz Sidneja

Dogodine u brizbejnu

Deportovani obično dobiju nesto novca da se mogu snaći kada se vrate u domovinu. Ovi nesrecnici u zadnje vrijeme dobiju par stoja evrica da kupe brašno i vegetu tamo po istoku. Valjda će i Novak dobiti nešto. Ako ništa, za rakiju u avionu ili barem doplatu za više mjesta za noge 😟. Srećom nije psa vodio pa da i njega moraju deportovati poslije karantina

kažu 500k $ mora da plati

1 minute ago, renne said:

kažu 500k $ mora da plati

Ko da plati? Novak?

Da

DSS 

Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Miloš Jovanović rekao je danas da Srbija, zbog "političkog progona i šikaniranja" Novaka Đokovića, treba da ambasadora Australije proglasi "personom non grata" i svog povuče na konsultacije.

Za sve je kriv @harper sa sve pajtosom od advokata :mad:

I šta kaže ono govno "sada su granice ponovo bezbedne"

2 minutes ago, renne said:

DSS 

Dobro da nije za povlačenje obezbeđenja ispred ambasade.

Isterali su bin ladena mogu mirno da spavaju

3 minutes ago, renne said:

Da

Wtf..

Za te pare mogao je kupiti 30.000 fajzer vakcina i obradovati neku sirotinju po Africi. Em bi ispao legenda em bi ubo prst u oko svim antivakcijanerima

2 minutes ago, Krampa said:

Wtf..

Za te pare mogao je kupiti 30.000 fajzer vakcina i obradovati neku sirotinju po Africi. Em bi ispao legenda em bi ubo prst u oko svim antivakcijanerima

Da jbt a mogao je i da zasadi pun kurac eukaliptusa, da ima sta da zdere ono govance.

koala je nova kloaka.