Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted
Novak dobio Orden Svetog Save I reda. Do kraja karijere ce verovatno dobiti i crveno slovo u crkvenom kalendaru. :lol: Ako ove godine osvoji jos neki GS pre nego sto zavrse most na Adi eto idealnog imena za most. Nolden gate ili Novak dzada over Ada
:D Učinio si mi uslugu da konačno prebrišem malo tastaturu, kad sam je već ispljuvao kafomZaboravio si da dodaš da su dobili i diplomatske pasoše, Davis cup tim i obe cure.Mislim da političarima više gode teniseri nego ovi iz kolektivnih sportova. Ovi drugi odrade leti neku medalju, bude 5-6 dana furtutme i ćao. Teniseri cepaju cele godine, pa ima više povoda za čeping i promocije
Posted
:D Učinio si mi uslugu da konačno prebrišem malo tastaturu, kad sam je već ispljuvao kafomZaboravio si da dodaš da su dobili i diplomatske pasoše, Davis cup tim i obe cure.Mislim da političarima više gode teniseri nego ovi iz kolektivnih sportova. Ovi drugi odrade leti neku medalju, bude 5-6 dana furtutme i ćao. Teniseri cepaju cele godine, pa ima više povoda za čeping i promocije
Ma, OK su meni ti diplomatski pasosi, narocito za igrace koji jos uvek zive u Srbiji. Ali ovo sa ordenjem i novakografijom na terenima na Dorcolu je stvarno van svakog ukusa.
Posted

Milism da mu je zato tako i teško da igra ovde

Posted

apsolutnouzasno je nervozan svaki put

Posted

a jesu li djokovići uzurpirali 25ti maj za stalno?

Posted

pa dokad su tamo?smaraju me kad setam psa.

Posted

Valjda još dve godine, dok ne sagrane svoje na Novom Beogradu

Posted
Novak dobio Orden Svetog Save I reda. Do kraja karijere ce verovatno dobiti i crveno slovo u crkvenom kalendaru. :lol: Ako ove godine osvoji jos neki GS pre nego sto zavrse most na Adi eto idealnog imena za most. Nolden gate ili Novak dzada over Ada. Mozda i da otvore most nekim egzibicionim mecom na njemu izmedju Novaka i Djilasa. <_<
U poređenju sa dobrim delom ostalih dobitnika, Novak je 1 gromada :)http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D1%80%D0%B4%D0%B5%D0%BD_%D0%A1%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B3_%D0%A1%D0%B0%D0%B2%D0%B5#.D0.9E.D1.80.D0.B4.D0.B5.D0.BD_.D1.81.D1.83_.D0.B4.D0.BE.D0.B1.D0.B8.D0.BB.D0.B8_.D0.BE.D0.B4_1945.
Posted

Sveti Sava se samoubio u grobu jos odavno.Koliko se ime tog coveka zloupotrebljava poslednjih godina, to je blago receno strasno :isuse:

Posted

novak u losem drustvuhttp://yfrog.com/z/h89psdfj

Posted (edited)

.....

Edited by renne