Delija67 Posted January 14, 2022 Posted January 14, 2022 Kako god da se ovaj cirkus zavrsi od sledece sezone turnir Australija Open ne bi smeo da ima grand slam status. Neki Katar ili Dubai bi mogao da preuzme organizaciju Grand Slama, a u Australiji neka se igra neki celendzer. Pored toga MOK treba da preispita dodelu olimpijskih igara Australiji 2032, ima dovoljno vremena da uskoci neko drugi to da organizuje. Australija trenutno nije u stanju da organizuje ozbiljne sportske dogadjaje. 3
Кристофер Лумумбо Posted January 14, 2022 Posted January 14, 2022 3 minutes ago, vememah said: Počinje. ako mu ne pordje ovo jel moze da zatrazi azil? tipa, pogeldajte ko je na vlasti u srbiji, pa pusti jutarnji program pinka i hepija, mislim da su mu prilicno dobre sanse da ga zadrze i da okrene javnost australije u svoju korist. 4
Redoran Posted January 14, 2022 Posted January 14, 2022 Novakovi advokati se opametili, traže da afidativ sa ovog ročišta ne bude stavljen na uvid vaskolikoj svetskoj javnosti. Javna objava prethodnog afidativa ga je ukopala kao bagerom.
vememah Posted January 14, 2022 Posted January 14, 2022 Quote Justice David O’Callaghan has raised the possibility of Djokovic’s hearing tomorrow coming before the full bench of the Federal Court, rather than being heard by a single judge. “A full court can be convened commencing tomorrow morning,” the judge said. https://www.theguardian.com/australia-news/live/2022/jan/15/australia-news-live-updates-novak-djokovic-to-be-detained-amid-legal-battle
steins Posted January 14, 2022 Posted January 14, 2022 Just now, Redoran said: Novakovi advokati se opametili, traže da afidativ sa ovog ročišta ne bude stavljen na uvid vaskolikoj svetskoj javnosti. Javna objava prethodnog afidativa ga je ukopala kao bagerom. Šta je afidativ? 2 1
Valk Posted January 14, 2022 Posted January 14, 2022 15 minutes ago, Budja said: Ja ne mogu da verujem šta sam upravo pogledala. Hvala bogu što su ostrvo 1
Tsai Posted January 14, 2022 Posted January 14, 2022 Just now, steins said: Šta je afidativ? ne znam, mi koristimo chistu mast 1 1
Ted Posted January 14, 2022 Posted January 14, 2022 1 minute ago, steins said: Šta je afidativ? izjava data pod zakletvom
vememah Posted January 14, 2022 Posted January 14, 2022 2 minutes ago, steins said: Šta je afidativ? Afidavit. Quote a written statement which someone makes after they have sworn officially to tell the truth, and which might be used as proof in a court of law 1
Redoran Posted January 14, 2022 Posted January 14, 2022 2 minutes ago, steins said: Šta je afidativ? Afidavit, retardirao sam. Pisani podnesak sudu. Izjava koju je podneo uz žalbu i priložio dokumente koji su onda postali predmet tviter forenzike.
Meazza Posted January 14, 2022 Posted January 14, 2022 Sad sve ono sto je noskich pisao deluje totalno realisticno i vrlo verovatno. 9
Joe D Posted January 14, 2022 Posted January 14, 2022 7 minutes ago, Valkyrie said: Ja ne mogu da verujem šta sam upravo pogledala. Hvala bogu što su ostrvo sto, bolje djuska od ovog naseg 1
Recommended Posts