Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

To, mačko!

Featured Replies

To se kaže: "Ja te ljubim a ti prdiš", ili tako nekako. :DŠto se Hejtonovakizma tiče, ništa novo, niti će ikada prestati da postoji ovde. :)
:isuse: Kakav fijasko na ovom svetom topiku. Mislim na St. Noleta, a ne Srdjana.Nego ja da okajem grehe... Esencija djokovicizma... Crknite hejteri.Nole - uputstvo za upotrebu
  • Replies 16k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

kako me ova najava prenosa veceras vraca u mladost kad sam sa babom svako vece geldao sudjenje seselju. ona navijala za seselja, ja za tuzilastvo, napravi mi palacnike pa krenemo da se svadjamo kao lj

• Marvin (Paranoid Android)
    Marvin (Paranoid Android)

Sve mi je objasnio. Prođemo Sarajevo, Ilijaš i Podlugove, i piramide su prva levo 

Posted Images

ok. onda evo nešto za hejtere350x.jpg408301-novak-djokovic-laureus-sports-awards.jpg

pusti ljude da hejtuju, imas milion topika gde mozes da volis.

To se kaže: "Ja te ljubim a ti prdiš", ili tako nekako. :D
Kaže se "ja ga krstim a on pr..." :) Elem, svaka čast Novaku na osvojenoj nagradi, da je neko rekao da će tako biti pre svega nekih 13 meseci, mislili bi da je lud :)
Kaže se "ja ga krstim a on pr..." :) Elem, svaka čast Novaku na osvojenoj nagradi, da je neko rekao da će tako biti pre svega nekih 13 meseci, mislili bi da je lud :)
zanimljivo je da su u poslednjih 10 godina teniseri dobili tu nagradu 6 puta (fedja 4, rafa i nole po 1). to jos vise daje na znacaju njegovim rezultatima, konkurencija je neverovatna.
zanimljivo je da su u poslednjih 10 godina teniseri dobili tu nagradu 6 puta (fedja 4, rafa i nole po 1). to jos vise daje na znacaju njegovim rezultatima, konkurencija je neverovatna.
Fondacija koja dodeljuje nagradu izgleda malo i precenjuje tenis...Svaka čast Federeru, jeste on neverovatan i stvarno je dominirao tad, ali četiri puta zaredom? Valjda se još negde nešto dešavalo u nekom sportu od 2003-2006.
Kaže se "ja ga krstim a on pr..." :)
:lol: Jeste vala, krstim, mada nebitno je, bitno je da ovaj drugi za to vreme prdi, što je krajnje bezobrazno. :)
cool.gif Sto sabija danas razumni.
cool.gif Sto sabija danas razumni.
Danas sam no. 1, baš kao naš Novak <3

Bas kao Novak. Ni ne slutis koliko se slazem.

Bas kao Novak. Ni ne slutis koliko se slazem.
Ni ti ne slutiš koliko me zabole da li se ti i sa čim slažeš ili ne. :D
Jel ovo neki srednjoškolski uradak na temu "Svet oko nas"?Wow, u tekstu ima više tople vode nego u bojleru od 120 litara.http://www.youtube.com/watch?v=DKtjBqJ4NxA
pa ono... istina je to sto ti velis, ali nije da su bas svi u ovoj drzavi to skapirali ;)

Tekst mi radi, jedino kao poruka, uglavnom maloletnoj i malo starijoj publici koja najviše navraća na sportske portale.Kao politički je neozbiljan, ali ok, možda mu to i nije bila namera, već da je prilagodjen publici.Nema ništa netačno u njemu, samo je besmisleno da ovde stoji.