January 5, 20223 yr Just now, BWA said: Šta je sa ostalim teniserima koji se nisu vakcinisali ili su se vakcinisali mrskim Sputnjikom? Ko zna, mozda imaju valjan razlog za nevakcinisanje
January 5, 20223 yr Sad treba da uvedemo moratorijum na odlazak naših diplomata u Australiju na 3 mjeseca, kao onomad u Francusku.
January 5, 20223 yr 2 minutes ago, James Marshall said: ne znam na šta misliš, a i ne moram sve ja. Vidim da je nešto brisano, nemam pojma o čemu se radi. Nisam bio onlajn cijeli dan. bogu mi, nije brisano, još ponosito stoji
January 5, 20223 yr 4 minutes ago, BWA said: Šta je sa ostalim teniserima koji se nisu vakcinisali ili su se vakcinisali mrskim Sputnjikom?
January 5, 20223 yr 6 minutes ago, vememah said: Da pitam, ne znam: ko izdaje vize? Mislim, ko mu je izdao australijsku vizu? Zna li neko?
January 5, 20223 yr 7 minutes ago, BWA said: Šta je sa ostalim teniserima koji se nisu vakcinisali ili su se vakcinisali mrskim Sputnjikom? Neki nevakcinisani s dobijenim izuzećem su već u Australiji.
January 5, 20223 yr ma jednostavno su našli da šilje patku na najboljem i to je to Može im se, a on dao municiju, jebi ga
January 5, 20223 yr Just now, James Marshall said: Neprijatno je sve ovo. I nekako opet najebasmo kolateralno... antivaxeri dobili podrsku, zli stranci a mi srbi najaci dobili podrsku, vucic ce srati o ovome danima ...