Lezilebovich Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Just now, BWA said: Šta je sa ostalim teniserima koji se nisu vakcinisali ili su se vakcinisali mrskim Sputnjikom? Ko zna, mozda imaju valjan razlog za nevakcinisanje 1
James Marshall Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Sad treba da uvedemo moratorijum na odlazak naših diplomata u Australiju na 3 mjeseca, kao onomad u Francusku. 1
renne Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 2 minutes ago, James Marshall said: ne znam na šta misliš, a i ne moram sve ja. Vidim da je nešto brisano, nemam pojma o čemu se radi. Nisam bio onlajn cijeli dan. bogu mi, nije brisano, još ponosito stoji
vememah Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 4 minutes ago, BWA said: Šta je sa ostalim teniserima koji se nisu vakcinisali ili su se vakcinisali mrskim Sputnjikom? 1
namenski Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 6 minutes ago, vememah said: Da pitam, ne znam: ko izdaje vize? Mislim, ko mu je izdao australijsku vizu? Zna li neko?
vememah Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 7 minutes ago, BWA said: Šta je sa ostalim teniserima koji se nisu vakcinisali ili su se vakcinisali mrskim Sputnjikom? Neki nevakcinisani s dobijenim izuzećem su već u Australiji. 1
renne Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 ma jednostavno su našli da šilje patku na najboljem i to je to Može im se, a on dao municiju, jebi ga 3
Lezilebovich Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Just now, James Marshall said: Neprijatno je sve ovo. I nekako opet najebasmo kolateralno... antivaxeri dobili podrsku, zli stranci a mi srbi najaci dobili podrsku, vucic ce srati o ovome danima ... 3
Recommended Posts