James Marshall Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Uglavnom, nasankali su ga šupački, šteta je obostrana, ali kao što je već neko napisao, ničeg ovog ne bi bilo da je Pera na vrijeme otišao u policiju se vakcinisao. Ako ovdje možemo da drvimo svakom ko pokaže imalo razumijevanja za avakse, kurce palce, elektrolite, ne kapiram što bi prema Đokoviću bili iole tolerantniji i tražili uglove gdje on ispada prav. 9
Time Crisis Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Da je Srbija ili neko drugi s Balkana ovako nekog d*kala na aerodromu svuda bi već bilo da smo najgori indijanci, Šta god bilo na kraju s Đokovićem, Australija se prilično izbrukala sa ovim cirkusom 7
Milošica Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Just now, namenski said: Ne, nije jednostavno ni malo, a nema veze ni sa vakcinom: vlasti su mogle naprosto da posalju nedvosmislenu poruku tipa 'momak, nemoj dzabe da dolazis' i шлус. Prebaciti ovu aerodromsku farsu na pitanje (ne)vakcinisanja je nedopustivo. I jadno, Ovo nepriznavanje Sputnjika je dovoljan pokazatelj o kakvim licemerima se radi. Sa jedne strane antivakser prepun upitnih razmišljanja, sa druge strane "borci" za vakcinaciju koji ne priznaju jednu od vakcina. Da su izbori, mislim da bih posle sedenja na ruci znao koga da zaokružim 1
namenski Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 3 minutes ago, namenski said: I jadno, Nivoa jadnosti skoro jednakom sirenju ove price na vucica, Rio Tinto, kurac-palac... 1
napadaj Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Ovo nepriznavanje Sputnjika je dovoljan pokazatelj o kakvim licemerima se radi. Sa jedne strane antivakser prepun upitnih razmišljanja, sa druge strane "borci" za vakcinaciju koji ne priznaju jednu od vakcina. Da su izbori, mislim da bih posle sedenja na ruci znao koga da zaokružim [emoji3]Radulovića? 1
cedo Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 (edited) ppp je zvezda danica za australiju, ovde nema cile mile oko vakcine @James Marshall Edited January 5, 2022 by cedo 1
Ayatollah Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 (edited) Evo, gotovo izgleda... EDIT: Vememah brži, da ne stoje dva ista tvita. Edited January 5, 2022 by Ayatollah
renne Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 6 minutes ago, James Marshall said: Uglavnom, nasankali su ga šupački, šteta je obostrana, ali kao što je već neko napisao, ničeg ovog ne bi bilo da je Pera na vrijeme otišao u policiju se vakcinisao. Ako ovdje možemo da drvimo svakom ko pokaže imalo razumijevanja za avakse, kurce palce, elektrolite, ne kapiram što bi prema Đokoviću bili iole tolerantniji i tražili uglove gdje on ispada prav. ti bi mogao reagovati za ono što te plaćamo umesto da drviš o kljakavom 1 2
James Marshall Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Jebe mi se za Australiju, oni su pokazali koliki su govnari nepriznavanjem ruske vakcine i ovim muljanjem sa njegovim igzempšnom, pričam o Đokoviću antivakseru, nevezano za AO, sad je samo to izašlo na vidjelo. 3
Lezilebovich Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Dva jarca na brvnu, oba ispali mentoli... i Djokovic i Australija
BWA Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Šta je sa ostalim teniserima koji se nisu vakcinisali ili su se vakcinisali mrskim Sputnjikom?
James Marshall Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Just now, renne said: ti bi mogao reagovati za ono što te plaćamo umesto da drviš o kljakavom ne znam na šta misliš, a i ne moram sve ja. Vidim da je nešto brisano, nemam pojma o čemu se radi. Nisam bio onlajn cijeli dan.
Recommended Posts