levi Posted July 3, 2021 Posted July 3, 2021 s tim što se Novak ceo život trudi da ga ti Englezi prihvate, ovo je frust što ga ne vole
Milošica Posted July 3, 2021 Posted July 3, 2021 (edited) Mislim da je ta priča o Novakovom trudu da se dodvori precenjena. Više je tu (bio) neki detinjasti nagon, impuls, nego neka proračunatost i trud. Uostalom, isto kao i kod ovog Novaka koji viče na publiku. Edited July 3, 2021 by Milošica
eumeswil Posted July 3, 2021 Posted July 3, 2021 (edited) Bejslajnovci izbacili klip. Edited July 3, 2021 by eumeswil 1
Mil@n Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 Ja samo da izjavim da mi je baš cool ovo naduvavanje publike penisom, a još više od toga to što se ni ne trudi da se pravda u fazonu, jbg, provocirali su me dobili su šta su hteli. 1 1
Moća Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 Jok, samo slanja qrtza.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk 3 1 4
Marvin (Paranoid Android) Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 15 hours ago, Mil@n said: Ja samo da izjavim da mi je baš cool ovo naduvavanje publike penisom, a još više od toga to što se ni ne trudi da se pravda u fazonu, jbg, provocirali su me dobili su šta su hteli. Upravo, i, ironično, nekako očekujem da Average Schmoe koji sedi u publici više nekako prihvati takav "jebite se" stav umesto onog "volite me, ja sam fini"
Boza_zvani_Pub Posted July 10, 2021 Posted July 10, 2021 (edited) Imali smo mnoge velike sportske uspehe i veoma uspesne sportiste i timove, slavne generacije i genijalne pojedince i trenutke koji se pamte… Ipak ovo sto radi Novak to je nesto sto ni u najludjim snovima kao ljubitelj sporta nisam mogao da sanjam da neko nas moze da postigne. Sutra ako bude dosao do tog 20 slema i zakucao se na listu besmrrnih ja stvarno ne znam kako da objasnim srecu i uzbudjenje koje zbog toga osecam. Hvala mu na tome i srecno sampione! Edited July 10, 2021 by Boza_zvani_Pub 2
kud u maglu Simoviću Posted July 10, 2021 Posted July 10, 2021 3 minutes ago, Milošica said: Srećna godišnjica Novaku i Jeci. sad vidim na fb tu objavu pa ona ga na stomaktm navatala
Jumanji Posted July 10, 2021 Posted July 10, 2021 Kakav stomak? Ziveli godinama zajedno.Ludak [emoji5]
kud u maglu Simoviću Posted July 10, 2021 Posted July 10, 2021 sam je rekao, “…sa stefanom u stomaku…” podsvest je čudo
Recommended Posts