Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted

Sad lepo da puste ovo kao vest u dnevniku na svakoj TV i na svakom portalu.

Oh, wait...

• +1 3
Posted (edited)

I onda će neko da misli da je preterivanje kada se kaže da je Novak uradio dosta toga za ne samo Srbe već i Balkan, pazi ti to, 10 komada Hrvata sedi u Šahovnicama i seče se na pobedu Srbina Đokovića. 

Ma očigledno je da je malo otupila nacionalistička oštrica zbog tog dečka sa reketom, pa koliko god da je, i u mikronima, svaka mu čast i hvala...  

Edited by Mil@n
  • +1 4
Posted

al što se deru hrvaaatskaaaa

:s_u:

Posted (edited)

Utakimca Hrvata protiv Engleske bila u isto vreme kad i mec Djovaka pa se kanda malo zajebavaju?

Edited by Budja
Posted
1 hour ago, Mil@n said:

I onda će neko da misli da je preterivanje kada se kaže da je Novak uradio dosta toga za ne samo Srbe već i Balkan, pazi ti to, 10 komada Hrvata sedi u Šahovnicama i seče se na pobedu Srbina Đokovića. 

Znam ovde kod mene Hrvate koji su u sahovnicama otisli u bar da gledaju Hrvatska-Engleska (8 ujutro, ej), a na telefonu su povremeno proveravali rezultat finala RG. I radovali se kada je Nolo dobio.

Posted (edited)

Teniski svet gleda ovo i razmišlja: "Jebem ti sve, samo nam treba još jedan Đoković da zameni ovog kad konačno ode" :D

Edited by Mil@n
  • +1 1
Posted

mislis djokovicev sin koji ima i nadalove udarce :D 

Posted

Đokovićev sin koji ima Nadalove udarce i od malena je naučen da igra na travi. :naughty:

• +1 2
  • Haha 1
Posted

Ako bih sad napisao šta sam pomislio, optužili biste me da sam manijak :D

• Haha 1
Posted
9 minutes ago, cedo said:

mislis djokovicev sin koji ima i nadalove udarce :D 

Dovoljno je samo ime da uteruje strah u kosti svima. :samogilja:

• +1 1
Posted
16 minutes ago, Arkadija said:

Đokovićev sin koji ima Nadalove udarce i od malena je naučen da igra na travi. :naughty:

triple combo ... playstation, x-box i nintendo u jednom :D

Posted
27 minutes ago, Arkadija said:

Sotona  :wicked: 

• Haha 1