September 16, 20195 yr 4 hours ago, Ros said: nadal nece, zbog vencanja, igrati do pariza je li ovo provjereno, min njet? ako jeste, ondak hva-la ti Ći-ska!
September 17, 20195 yr 14 hours ago, Tsai said: Mislim da gresis. Novak ako uzme 4000 bodova do kraja tj sve turnire do kraja, sigurno je prvi, pa makar Nadal igrao finale i pariza i londona gresim, u pravu si. nadalu treba 2045 poena da bi bio prvi. novak moze do maksimalnih 11265, a nadal ima sad 9225
September 17, 20195 yr 10 hours ago, Pantelija jr said: je li ovo provjereno, min njet? ako jeste, ondak hva-la ti Ći-ska! internet pise tako. igrace laver cup sledece nedelje, a vencanje je 19. oktobra. pariz krece 28. oktobra. pitanje je da li ce zrtvovati pariz ili medeni mesec. mozda se odluci za medeni mesec u parizu
September 25, 20195 yr Odlicno za Rafu. Rovit ce doci Novak u Australiju. Umjesto da odmori i zaljeci se, on brani nebitno prvo mjesto.
September 25, 20195 yr pre ce biti da pokusava da ostvari jos koju dodatnu nedelju na prvom mestu...gotovo nemoguce je da bude prvi na kraju sezone
September 25, 20195 yr +1 rafaold ima 2000 poena više ove godine, uz to prošle nije igrao šangaj, pariz i wtf morao bi ranjeni djokold da osvoji sve te turnire kako bi na kraju godine bio 1
September 25, 20195 yr Mmm to mi je promaklo, mislila sam da ce da sve od sebe sada, mada sam cula da je na onom LC bio kao nesto povredjen.
September 26, 20195 yr 10 hours ago, Jumanji said: Mmm to mi je promaklo, mislila sam da ce da sve od sebe sada, mada sam cula da je na onom LC bio kao nesto povredjen. kratko mu vreme za detox