Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted

Ovaj... Jelena Genčić... Gledao sam neke emisije u kojima je gostovala, čitao intervjue, malo guglao, vidim da je žena stvarno nešto posebno u svetu tenisa, pre svega u radu sa klincima. I vidim da beskrajno voli Novaka. I da nisu u kontaktu skoro četiri godine. Da li neko zna nešto više o svemu tome, nekako kapiram da je malo čudno, ona ga ja valjda trenirala prvih x godina, naučila ga sve što je mogla, poslala ga kod Pilića... Nemam pojma, valjda nešto više ima iza svega toga, možda se zamerila Srđanu ili tako nešto, ali mi je baš čudno...http://www.alo.rs/sport/40070/Zaplakalahttp://www.vreme.com/cms/view.php?id=994999

Posted
Ja verujem. Gledace on to finale jer je neko iz njegovog tima snimao ali ne verujem da je imao potrebu da gleda uzivo i sebi uskrati nedeljni provod, odmor, stagod.
I ja mu verujem. Rafa je jos negde oko 1/4 finala pricao da ko zna sta ce biti u finalu i da se moze desiti da u to vreme peca na Majorci. Odgledao je toliko finala da sumnjam da se sada lozi da gleda i ovo pogotovu kada je ispao od Tsonge u 1/4 finalu.
Posted (edited)

Come to think of it, this player has done the unthinkable and has given life to so many dead beliefs. He is now a symbol of hope, happiness, success, belief, inspiration to people in Serbia, to every tennis player and to all the people in the world. Consider the impact on the tennis world- Now everyone will look at Novak Djokovic- the person who did the impossible.Kako cudno na medjunarodnim blogovima pisu reci "srpski nacionalista", "radikal", "seoska dzukela" i "onaj koji ce nas u crno zaviti".

Edited by harper lee
Posted

ne znas da citas engleski izmedju redova.

Posted

Ma to samo znači da je sad postao inspiracija za sve šabane/četnike na svetu, ne samo ove domaće... tako nešto. :s_c:

Posted
Come to think of it, this player has done the unthinkable and has given life to so many dead beliefs. He is now a symbol of hope, happiness, success, belief, inspiration to people in Serbia, to every tennis player and to all the people in the world. Consider the impact on the tennis world- Now everyone will look at Novak Djokovic- the person who did the impossible.Kako cudno na medjunarodnim blogovima pisu reci "srpski nacionalista", "radikal", "seoska dzukela" i "onaj koji ce nas u crno zaviti".
upravomrsomudjenje bi sada trebalo da kulminira na temitmnaviti sat po eskalaciji dokonosti i nezadovoljstvane znam da li sam u pravu, ne citam, a i imam sat
Posted (edited)

са мтф-алик је направио табелу гс остварења играча до тренутка достизања #129kzyhg.jpg

Edited by Dionysos
Posted
са мтф-алик је направио табелу гс остварења играча до тренутка достизања #129kzyhg.jpg
Sjajna tabela. Pazi samo pustinju izmedju Agasija i Nadala. :lol:
Posted (edited)
upravomrsomudjenje bi sada trebalo da kulminira na temitmnaviti sat po eskalaciji dokonosti i nezadovoljstvane znam da li sam u pravu, ne citam, a i imam sat
Steta. Propustila si nekoliko izuzetnih strucnih radova. Da nabrojim neke:"Smesno je da bude ono cega nece biti" - ontologija"Programska sema na televiziji - izmedju licnog i opsteg" - teorija medija"Tenis kao unosan biznis - primer Jelene Ristic" - ekonomija"Identicnost Novakovih navijaca i glasaca SRS" - sociologija-fiziognomika"Teniska sila mraka i bezumlja" - politikologija"Sta ces ti na nasem topiku?" - teorija komunikacija"Nakrivicu kapu rodio mi porez" - ekomonija-poreska politika"Komparativne prednosti Kajmanskih ostrva u odnosu na Monako" - ekonomija-etika"Slika becka a drzava licka" - istorija politicke fotografije, i moj omiljeni"Milioni, kamioni, avioni" - naucna fantastika.Okrugli sto je jos uvek otvoren i moze biti da ce pasti jos neka znacajna studija. Edited by harper lee
Posted
nesretni Wilander, nije ni cudo sto je covek toliko ogorcen danas jebote, pa on je morao da ima sezonu sa 3 slama, 7 ukupno da bi konacno skinuo Lendla...
Steta. Propustila si nekoliko izuzetnih strucnih radova. Da nabrojim neke:"Smesno je da bude ono cega nece biti" - ontologija"Programska sema na televiziji - izmedju licnog i opsteg" - teorija medija"Tenis kao unosan biznis - primer Jelene Ristic" - ekonomija"Identicnost Novakovih navijaca i glasaca SRS" - sociologija-fiziognomika"Teniska sila mraka i bezumlja" - politikologija"Sta ces ti na nasem topiku?" - teorija komunikacija"Nakrivicu kapu rodio mi porez" - ekomonija-poreska politika"Komparativne prednosti Kajmanskih ostrva u odnosu na Monako" - ekonomija-etika"Slika becka a drzava licka" - istorija politicke fotografije, i moj omiljeni"Milioni, kamioni, avioni" - naucna fantastika.Okrugli sto je jos uvek otvoren i moze biti da ce pasti jos neka znacajna studija.
majstor :lol:
Posted
Ovaj... Jelena Genčić... Gledao sam neke emisije u kojima je gostovala, čitao intervjue, malo guglao, vidim da je žena stvarno nešto posebno u svetu tenisa, pre svega u radu sa klincima. I vidim da beskrajno voli Novaka. I da nisu u kontaktu skoro četiri godine. Da li neko zna nešto više o svemu tome, nekako kapiram da je malo čudno, ona ga ja valjda trenirala prvih x godina, naučila ga sve što je mogla, poslala ga kod Pilića... Nemam pojma, valjda nešto više ima iza svega toga, možda se zamerila Srđanu ili tako nešto, ali mi je baš čudno...http://www.alo.rs/sport/40070/Zaplakalahttp://www.vreme.com/cms/view.php?id=994999
Burnerka je Jelena Genčić, ali teško da će to priznati.
Posted

:D mada se smejem malo i sebi, morao sam da guglam šta je ontologijaOva lista je ustvari pokazatelj konkurencije (ako izuzmemo prvu dvojicu, jer su igrali vrhunski i pre Open ere). Što je konkurencija jača, veći je broj titula potreban za dolazak na prvo mesto. Nije baš egzaktno, tj. bilo bi kad bi se ubacio i neki koeficijent dužine boravka na mestu broj 1 (da bi se izbacile anomalije kratkog boravka) ali je poprilično tačno.

Posted
Burnerka je Jelena Genčić, ali teško da će to priznati.
Apsolutno, sa vojislave lukic na gencicku, ni pod pretnjom.
Posted
Steta. Propustila si nekoliko izuzetnih strucnih radova. Da nabrojim neke:"Smesno je da bude ono cega nece biti" - ontologija"Programska sema na televiziji - izmedju licnog i opsteg" - teorija medija"Tenis kao unosan biznis - primer Jelene Ristic" - ekonomija"Identicnost Novakovih navijaca i glasaca SRS" - sociologija-fiziognomika"Teniska sila mraka i bezumlja" - politikologija"Sta ces ti na nasem topiku?" - teorija komunikacija"Nakrivicu kapu rodio mi porez" - ekomonija-poreska politika"Komparativne prednosti Kajmanskih ostrva u odnosu na Monako" - ekonomija-etika"Slika becka a drzava licka" - istorija politicke fotografije, i moj omiljeni"Milioni, kamioni, avioni" - naucna fantastika.Okrugli sto je jos uvek otvoren i moze biti da ce pasti jos neka znacajna studija.
:D moj favorit je teorija komunikacija