Frank Pembleton Posted July 23, 2019 Posted July 23, 2019 Nije lako Vidiću ... ... Shiit has hit the fan...
ubibobi Posted July 23, 2019 Posted July 23, 2019 8 hours ago, Jumanji said: Ovde je teko uobicajeno da se kaze... ja sam te napravio i ja odlicujem. Ne pita se Srki odavno nista vise, ali svaka cast na svemu sta je morao da uradi sve u proslosti, ma koliko neotesan bio, no to nema veze sa ovom pricom. Najjača je izjava da je mali Đorđe bio još veći talenat od Novaka ali:"Ja zaista nisam imao snage za ponavljanje te priče" 🤪
Ros Posted July 23, 2019 Posted July 23, 2019 10 minutes ago, ubibobi said: Najjača je izjava da je mali Đorđe bio još veći talenat od Novaka ali:"Ja zaista nisam imao snage za ponavljanje te priče" 🤪 to mu verujem svaka njima cast za to sto su uradili. veliki je to pakao
Jumanji Posted July 23, 2019 Posted July 23, 2019 Jednom prilikom pre nekoliko godina igrao Djordje neki fjucers (mozda cak i celendzer) i dosao do mene link tog njegovog meca, gde, kako, sta, ne secam se i nebitno. E sad postojala je samo jedna jedina kamera ona glavna, sa pozicije kako inace gledamo prenose.Ono sto mi je bilo fascinantno, da nisam znala ko igra, mislila bih da je Novak. Isti pokreti, udarci, mlataranje rukama [emoji846] ama identicno sve, osim sto je delovalo kao da se igra, sa takvom lakocom nekom udarao... al cvrc mora i mnogo i da se radi, krvavo, vidimo to na kraju.
aram Posted July 27, 2019 Posted July 27, 2019 20 minutes ago, renne said: Vedrana R o tome zašto više ne voli Đokovića Pa šta sad, jery moram da googlam?
Fins fleet Posted July 27, 2019 Posted July 27, 2019 Nije ozbiljno napisala, za one koje mrzi da citaju. Al dobar je tekst.
Frank Pembleton Posted July 27, 2019 Posted July 27, 2019 Ma da ironično je to sve napisano ... Shiit has hit the fan...
mlatko Posted July 27, 2019 Posted July 27, 2019 U stilu: Skandalozno! NOLE VE(DRA)NI VIDI(O) (BRADA)VICI!Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
kud u maglu Simoviću Posted July 27, 2019 Posted July 27, 2019 2 hours ago, Jumanji said: Luda je s kroz duhovita je
Jumanji Posted July 29, 2019 Posted July 29, 2019 Pa dobro, videcemo, ono kljucno... Novak onda i sada, ko Bog i sesirdzija
Recommended Posts