Jump to content

To, mačko!

Featured Replies

spacer.png

• Replies 15.7k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

kako me ova najava prenosa veceras vraca u mladost kad sam sa babom svako vece geldao sudjenje seselju. ona navijala za seselja, ja za tuzilastvo, napravi mi palacnike pa krenemo da se svadjamo kao lj

• Marvin (Paranoid Android)
    Marvin (Paranoid Android)

Sve mi je objasnio. Prođemo Sarajevo, Ilijaš i Podlugove, i piramide su prva levo 

Posted Images

10 hours ago, Tsai said:

Ja mislim da od ovog USO dosta zavisi, ako uzme prisao je na 1 tj 3 slema razlike, ako ne uzme ulazi u sledecu godinu sa 4 slema zaostatka, puni 33 godine, mladja ekipa sazreva, bice sve teze i teze

Koja bre mladja ekipa ne znaju ti ni lopicu da im prebacuju za trening. Realno Nadal i FedEx su vec trebali da igraju veteranski deo turnira, ali dok ne dodje generacija iz 2000ih nece se oni povlaciti. 

Od Vimbldona do Vimbldona Nole uzo 4/5 GS. 

Jos jednom da ponovi to i tu je rekord.. Ali videcemo

3 hours ago, fonTelefon said:

Koja bre mladja ekipa ne znaju ti ni lopicu da im prebacuju za trening. Realno Nadal i FedEx su vec trebali da igraju veteranski deo turnira, ali dok ne dodje generacija iz 2000ih nece se oni povlaciti.  

+1

a i zašto bi se povlačili kada realno lagano stižu do 1/2 finala gs turnira, kada su 2 i 3 na atp listi

da se namerači da izbije jedan rg nadalu u naredne dve godine i pokrio ih je obojicu. 

A Sopot...Sopot nista...za Sopot ga zabole paja

Pa valjda nema druga u Sopotu...

Ne, nego su gosti demonstrativno oko 02 napustili restoran, jer neće sa ćetnikom da sede...

... Shiit has hit the fan...

11 hours ago, SNARC said:
A Sopot...Sopot nista...za Sopot ga zabole paja

što sam sretna što se ovako kvalitetno ispišava na ovdašnje ''patriote'' 

svaka čast dečko :thumbup:

drago mi je da je izgleda konačno shvatio da nikom živom ne mora i ne treba da se opravdava

kako belosvetskim snobovima, tako i domaćoj žgadiji

25 minutes ago, dùda said:

što sam sretna

mi Srbi kažemo "sreĆna"  :hitler:

... osim kad krenu Viber/Fezbuk poruke za Božić, Novu godinu i Vas/Us/Vos-kr(e)s... [emoji12]

Sent from my SM-N950F using controlled substances...

eb661d2c55251ec352ee5cdb3257572e.jpg

e6c5ad649b764951e11802c7a8738eeb.jpg