Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted

Aha, dakle nije nista novo retard ispljuno

Posted
šta kaže?
Pitao Šapovalova je popušio Nolou
Posted

on kao da je placen da ovo radi... mislim, naravno da nije ali mi je suludo koliko je opsednut

Posted

sto je najgore, on je u stanju da dobije novaka (bilo koga) na wimbledonu u ranoj fazi turnira.

onda se ne bi moglo ziveti od njega :D

Posted
2 hours ago, Ros said:

sto je najgore, on je u stanju da dobije novaka (bilo koga) na wimbledonu u ranoj fazi turnira.

onda se ne bi moglo ziveti od njega :D

Sreca pa ga mrzi da se bakce...

Posted

To bumo vidli da li moze bas da ga dobije sada. Novaka je dva puta pobedio 2017.kada je ovaj bio...znate vec... doduse i druga dvojica su lose ili kroz iglene usi prolazili, tako da mu motiva tu ne manjka, s tim sto mislim da bi u ovim trenutku tesko preko Novaka. A cenim da ce mu biti dodeljen, samo da vidimo u kom kolu i da li ce da dodje do njega uopste..

Posted

dajte link za taj nikov tw, ne mogu nikako da ga pronađem

da vidim šta piše budaletina :tongue:

Posted

Nema mislim na njegovom tw nista, a kucas u pretrazivacu na tw Kyrgios i izadje njegov profil u vrhu

Ovo poslednje je baljezgao na insta kod Sapovalova, lupeta po intervjuima, podkastima, odgovara na tudje naloge i komentarise, na svom mislim da ne.

Posted (edited)

Jel se samo meni zalomilo da imam u okruzenju nekoliko ljudi koji su sekli vene za djovakom a sad ga maltene mrze zbog toga sto je angazovao ivanisevica uprkos onoj izjavi iz 1993? 

Zelim da verujem da je samo losa sreca pa se meni zalomilo, a ne pravilo

Edited by Tsai
Posted

Zezas??? Boze budala ovde ima za izvoz [emoji54][emoji54]

Srecom ja nemam tu bedu, samo bi mi to jos falilo... ili ne znam da je imam?

Posted

Ma mrze ga zato što on ima a oni nemaju.

Ivanišević Im dođe kao "prihvatljivo" (u njihovom sistemu vrednosti) lice mržnje... Opravdanje.

Beda.

Sent from my SM-N950F using controlled substances...

Posted

Ne ne, govorim o ljudima koji vole tenis i koji su manje vise pratili njegovu karijeru i navijali

Posted

Sad znaš sa kime imaš posla