kud u maglu Simoviću Posted July 23, 2018 Posted July 23, 2018 26 minutes ago, ToniAdams said: opa projo mjeso nit je riba meso, niti fijat auto
Nesh Posted July 24, 2018 Posted July 24, 2018 Bez veze je sto je ovo objavio. Cemu ovo sluzi? On je reko Novaku? Ocigledno je Vajda resio da ide na odmor ranije.
dragance Posted July 24, 2018 Posted July 24, 2018 Mislim da Nole nije oliko glup da se opet zajebava. Video je valjda sa kim ima rezultate i pod kojim uslovima.
Nesh Posted July 24, 2018 Posted July 24, 2018 (edited) 13 minutes ago, dragance said: Mislim da Nole nije oliko glup da se opet zajebava. Video je valjda sa kim ima rezultate i pod kojim uslovima. OK. Ali, Vajdin istup je neshvatljiv, neprihvatljiv i na nivou vrtica. I to posle toliko godina? ja sam rekao da raskrsti sa Pepeom, ja sam reko da mora da jede ribu, bla, bla...a sada to i objavljujem da ne bi neko pomislio da je drugacije. Pa, druze, placen si da budes trener, a ne da se duvas okolo i da ponizavas igraca koji, dok se ti nisi vratio, nije znao da mu Pepe smeta, niti sta treba da jede...bla, bla... Dakle, ocekujem da Djole nastavi bez Pepea i da jede ribu, a da Vajda pocne da pise memoare. Edited July 24, 2018 by Nesh
Nesh Posted July 24, 2018 Posted July 24, 2018 (edited) Dao bih mu otkaz iste sekunde, ukoliko je intervju verodostojan. Edited July 24, 2018 by Nesh
Ros Posted July 24, 2018 Posted July 24, 2018 ili je intervju izmisljen ili je novak to odobrio. sumnjam da je vajda toliko blesav
Nesh Posted July 24, 2018 Posted July 24, 2018 28 minutes ago, Ros said: ili je intervju izmisljen ili je novak to odobrio. sumnjam da je vajda toliko blesav Ili je intervju izmisljen, ili...pa nema drugo ili, po mom skromnom misljenju, nemoguce je da to Djole odobri...Ostaje da se proveri doping kod Vajde.
Time Crisis Posted July 24, 2018 Posted July 24, 2018 22 minutes ago, Nesh said: Ili je intervju izmisljen, ili...pa nema drugo ili, po mom skromnom misljenju, nemoguce je da to Djole odobri...Ostaje da se proveri doping kod Vajde. Imaš original u slovačkim novinama, mrzi me sad da tražim link, nije sigurno izmišljeno.
Ros Posted July 24, 2018 Posted July 24, 2018 dennik nema takav intervju na webu. osim ako nema neko papirnato izdanje pa da je tamo pisalo.
Nesh Posted July 24, 2018 Posted July 24, 2018 (edited) 12 minutes ago, Time Crisis said: Imaš original u slovačkim novinama, mrzi me sad da tražim link, nije sigurno izmišljeno. Ma naravno da nije izmisljeno, ne mogu da shvatim zasto on to prica. On je postavio uslove Djokovicu? OK, jeste i u parvu je, ali zasto bi to pricao naokolo? Uso u njega Obradovic? Ne razumem, posle toliko godina, ovakvo lupetanje je neshvatljivo. Edited July 24, 2018 by Nesh
Hamlet Strašni Posted July 24, 2018 Posted July 24, 2018 Šalje poruku Novakovom okruženju npr, jer ne može da priča sa svakim a zna da i Novak ne može da izađe na kraj sa svima recimo
Hamlet Strašni Posted July 24, 2018 Posted July 24, 2018 Otprilike. Vraćam vam ga na dve nedelje, pustite ga da jede ribu
Ros Posted July 24, 2018 Posted July 24, 2018 (edited) izgleda ipak nije izmisljen. evo original: https://sport.aktuality.sk/c/347310/slovensky-trener-otvorene-o-tom-ako-pomohol-novakovi-djokovicovi-vratit-sa-na-vrchol-2-cast/ Edited July 24, 2018 by Ros
Recommended Posts