Arkadija Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 (edited) Jbt, svi utekoše . Tesla i Pjer su još uvek uz njega ili se i oni spremaju za beg? Edited April 4, 2018 by Arkadija
ToniAdams Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 31 minutes ago, Apollo Creed said: jbg, ovo je vec smesnotuzno, ko neki sautpark
1n54jd3r Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 Ako moze Bernard Tomic, moze i nas Nolo...bitno je da kaplje neka kinta od sponzora, koga briga za trofeje
Max Morlock Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 Komentari na sajtovima su zlo savremenog doba, ipak me je jedan nasmejao do suza: "Pre ćemo povratiti Kosovo nego Novak formu" [emoji3] Sent from my BLA-L29
April Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 Meni je ok, neka se batrga...trenutno izgleda kao da traži rešenje. Bolje bi mu bilo da sluša oca nego što se pederiše i filozofira, ali dobro sad; niko od nas ionako nije slušao svog.
nisam ja Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 đolo kad je uzo kalendarski slem rešio da prelista internet zbog komentara. Naleteo na čedu s reketom i sjebo se.
Milogled Bluff Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 Nolo je klasican primer onog "mogao je vise", sto mozda zvuci besmisleno kada se ima u vidu sta je sve postigao. Ali tako je recimo i Boris Spaski bio prvak sveta u sahu 6 godina, dvaput dobio meceve kandidata i dva puta igrao u polufinalu, pa opet mnogi kazu da je mogao vise da je manje pio i jurio ribe a vise radio na sahu. Verovatno jeste, samo sto to onda ne bi bio Boris Spaski nego neki drugi covek. E, isto to vazi za Noloa. Takva licnost kakva je, ocigledno nije mogao/ne moze vise. I to je otprilike to. Ima jos nade da sam u krivu i daj boze da tako bude, mada mi je ista plica od strepnje.
Recommended Posts