Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted

Новак се бави и неким синдикалним питањима, као што су мале зараде тенисера.  Не могу сада да се удубљујем у проблем, али изгледа да је на некој конференцији за медије било све и свашта.

https://www.b92.net/sport/australianopen2018/nikolin-slajs.php?yyyy=2018&mm=01&dd=15&nav_id=1347032

Posted (edited)

Na nekim inostranim medijima i na reditu vidim da predstavili kao da on trazi pare za sebe, Djokovic trazi od organizatora vise novca, izazvao skandal i zgrazavanje itd. :isuse:

Edited by Malvo
Posted (edited)

Troicki mu je skočio u odbranu rekavši da se mahom radi o većoj zaradi za ostatak karavana sa standardnim žalopojkama da samo prvih X sa liste dobro zarađuje dok i dalje ima dosta onih koji jedva sklapaju kraj s krajem™.

On topic, koliko su zarade ok verovatno bi bilo lakše zaključiti ako bi znali koliko organizacija prihoduje od marketinga, tv prava i sl. Ako je ogroman disbalans između prihoda turnira i igrača, ima smisla buniti se, ipak oni trčkaraju pet sati po onom suncu dole.

Edited by Mil@n
Posted

Ocekivao sam da ce izaci i reci: Da, smatram da igracu zasluzuju vise, kao i da se pravednije rasporedi. I da argumentuje.

Al jok, puna izjava opstih mesta, okolo, naokolo i nista nije rekao. Jebse Novace.

Posted
On 1/15/2018 at 11:47 AM, Mil@n said:

On topic, koliko su zarade ok verovatno bi bilo lakše zaključiti ako bi znali koliko organizacija prihoduje od marketinga, tv prava i sl. Ako je ogroman disbalans između prihoda turnira i igrača, ima smisla buniti se, ipak oni trčkaraju pet sati po onom suncu dole.

Turniri takve podatke ne objavljuju koliko znam.

12 hours ago, Timmy said:

Ocekivao sam da ce izaci i reci: Da, smatram da igracu zasluzuju vise, kao i da se pravednije rasporedi. I da argumentuje.

Al jok, puna izjava opstih mesta, okolo, naokolo i nista nije rekao. Jebse Novace.

Pa i to tvoje je opšte mesto bez plana šta tačno i kako ispregovarati, a tome svakako neće pričati u javnosti.

Posted

dirljivo:

PORUKA KOJA KIDA SRCE! Jelena se oglasila posle Đokovićevog poraza, NAJEŽIĆETE SE

ja pročito, srce mi se iskidalo ali se nisam naježio. jel' nešto nije u redu sa mnom? confused4.png

Posted

Da li se računa i proliv?

Sent from my BLA-L29