nisam ja Posted June 11, 2017 Posted June 11, 2017 Ja sam opušten. Nit se ja ljutim na nekog nit tražim opravdanja. Pitam samo. Eto ispada da je dužan sponzorima da pobeđuje.
duda Posted June 11, 2017 Posted June 11, 2017 pa ja to nisam napisala u duhu da je kao nekome nešto dužan samo kažem šta sam sasvim slučajno saznala, odnosno, šta je sasvim slučajno saznao moj prijatelj ne znam da li je to rečeno iskreno ili ne, ali je došlo iz baš najužeg okruženja što reče mos, ćaskamo i to je sve
Frank Pembleton Posted June 12, 2017 Posted June 12, 2017 Ja sam opušten. Nit se ja ljutim na nekog nit tražim opravdanja. Pitam samo. Eto ispada da je dužan sponzorima da pobeđuje.Pa jedino sa njima ima "napismeno" ...;-)
duda Posted June 12, 2017 Posted June 12, 2017 Pa jedino sa njima ima "napismeno" ... ;-) najjači je ugovor novakov sa samim sobom mnogo je on ambiciozan, ali se nama ponekad čini da nije tako a porodični problemi (ako ih ima, ne znam) sigurno ne pomažu tom mom prijatelju je doslovce rečeno ''novak želi da traje, sada mu je potreban fizički reset, da mu telo ne bi otkazalo pre vremena'' e sad, nisam neki stručnjak za ovu oblast, da li je to logično, da li nije, da li je laž, neko opravdanje ili prava istina, pojma nemam
Mil@n Posted June 12, 2017 Posted June 12, 2017 Zar se fizički reset ne postiže bolje pauzom a ne igranjem slema do 1/4 finala gde te neki malac sašije za sat i po, ne znam...
duda Posted June 12, 2017 Posted June 12, 2017 Zar se fizički reset ne postiže bolje pauzom a ne igranjem slema do 1/4 finala gde te neki malac sašije za sat i po, ne znam... pa možda ne mora potpuno neigranje, ali svakako ne vozi biciklo po brdima iznad mc pa harper je baš o tome pričao, da mu fali fizičke spreme
Mil@n Posted June 12, 2017 Posted June 12, 2017 Slažem se dudo, očigledno je da mu fali spreme, samo nisam siguran da namerno ovoliko gubi da bi se više oporavljao... Drugim rečima, nije sve ni do spreme, očigledno su tu problemi u glavi, voljni momenat, samopouzdanje, svašta ga zeza rekao bih.. Moraće baš dobro da se resetuje :)
Cash Posted June 12, 2017 Posted June 12, 2017 Slažem se dudo, očigledno je da mu fali spreme, samo nisam siguran da namerno ovoliko gubi da bi se više oporavljao... Drugim rečima, nije sve ni do spreme, očigledno su tu problemi u glavi, voljni momenat, samopouzdanje, svašta ga zeza rekao bih.. Moraće baš dobro da se resetuje :) Eno ga Nole juce bio na Marakani. A ti neces da ides
duda Posted June 12, 2017 Posted June 12, 2017 Slažem se dudo, očigledno je da mu fali spreme, samo nisam siguran da namerno ovoliko gubi da bi se više oporavljao... Drugim rečima, nije sve ni do spreme, očigledno su tu problemi u glavi, voljni momenat, samopouzdanje, svašta ga zeza rekao bih.. Moraće baš dobro da se resetuje :) pa ne gubi namerno, jednostavno, sa ovim nivoom fiz. spreme, to mu je verovatno maksimum
duda Posted June 12, 2017 Posted June 12, 2017 došao si, rekao si nam i sad je to to ma važi, aj' zdravo
renne Posted June 30, 2017 Posted June 30, 2017 Vilander poručio Novaku da treba dodmori do kraja godine
duda Posted June 30, 2017 Posted June 30, 2017 dal' je beše juče novak pričao otprilike ovu priču u vezi fizičkog stanja njegovog tela, pregorevanja itakoto verovatno je to čuo i vilander pa sad kao pametuje
Recommended Posts