Jump to content
IGNORED

To, mačko!

Afterburner

Recommended Posts

Posted

A jedna od stvari zbog kojeg dosta gotivim Novaka je odabir trenera (Pepeta ne ubrajam tu). Vajda vise manje, sa njim je ceo zivot i oni su tu nekako kao nerazdvojan tandem. Ali ova dvojica, Beker i Agasi, su mu fenomenalni potezi (na stranu licne velike simpatije prema njima dvojici jos od vremena dok su igrali, to me je dodatno obradovalo). Kad je doveo Bekera preko 90% ljubitelja tenisa se cudilo i pitalo zna li on sta radi. Znamo sta se desilo.. Onda se desi svo ovo sranje, povrede, zasicenje, demotivacija, porazi, gluposti sa ljubavi i drvecem... i onda samoinicijativno cimanje Agasija koji ima svoj zivot mimo svega toga i nalozi ga da mu bude trener. Prvi Agasi je veoma iznenadjen razvojem situacije

I smem da prognoziram jos GS trofeja ako ta saradnja nastavi u ovom smeru. Do juce to ne bih mogao da pomislim i napisem, ali tih dva minuta price Agasija o Novaku i njihovom odnosu mi je pokazao da sledi ovo sto pricam. Mozda pljampam gluposti, videcemo :)

Posted

Jos 5-6 komada pa u zasluzenu pemziju. 

Posted

Meni se tu ne svidja samo princip po kojem ce Agasi saradjivati sa Nolom - ovo toplo/hladno, tu sam/nisam tu, obaveze trt-mrt. Verujem da pomaze i tako, ali mnogo bi bolje bilo da imaju full profy odnos i da ga ovaj prati non-stop. Ovako deluje sve previse neizvesno.

Posted

Kakva je ono divlja gradnja u pozadini?

[keksi]

Monako batice, hotel Monte Carlo Beach. Pola grada je divljaština u Budva-HN stilu.

[/keksi]

Posted

Meni se tu ne svidja samo princip po kojem ce Agasi saradjivati sa Nolom - ovo toplo/hladno, tu sam/nisam tu, obaveze trt-mrt. Verujem da pomaze i tako, ali mnogo bi bolje bilo da imaju full profy odnos i da ga ovaj prati non-stop. Ovako deluje sve previse neizvesno.

Agasi prica skroz suprotno. Tu je u potpunosti i spreman da se posveti. Kasnis sa pisanjem 10 dana,

Posted

Ne kasnim sa pisanjem 10 dana, ovo je objavljeno juce i upravo govori ono sto sam i ja kazao.

Posted

Ne zelim da citam tekst u Kuriru. Gledao sam svojim ocima coveka sta je pricao. A znam sta je pricao pre 10 dana. Agasi se ocigledno primio. A ne vidim zasto bi Novak naglo promenio svoje misljenje.

Posted

Sad u igri i Stepanek. To bi bilo ok kao tandem sa Agasijem koji ne moze da sedi na svim turnirima.

Posted

stepanek ga moze nauciti igri na mrezi i smeceve

a kako voli zivot mozda ga malo odvoji od sise 

Posted

Stepanek je još uvek aktivan, baš i nema mnogo smisla

Posted

Je l' bio Ljubićić™ aktivan kad je poceo da savetuje™ Federera?

Posted

Je l' bio Ljubićić™ aktivan kad je poceo da savetuje™ Federera?

Povukao se nekoliko godina pre toga

Posted

Stepanek je još uvek aktivan, baš i nema mnogo smisla

Ne igra vec neko vreme zbog povrede. Upitan je povratak. A i ako se vrati pitanje je koliko on moze u tim godinama, 38 ima.