iDemo Posted May 23, 2017 Posted May 23, 2017 Srpska trobojka... sa Kosovom kao krokodilom na mestu srca ;) Upravo tako.
Max Morlock Posted May 23, 2017 Posted May 23, 2017 Setio sam se na šta mi liči Nolova krokodil majica
1n54jd3r Posted May 23, 2017 Posted May 23, 2017 a dobro...nije se usrecio ali makar nije nivo Wawe ;)
Takeshi Posted May 23, 2017 Posted May 23, 2017 cim ga nece adidas i najk, jasno je doduse, oni ga nisu hteli ni kad je preglao sve redom. ko ce da nosi majicu u "belom sportu" koju reklamira dlakavi agresivni balkanac.
Tsai Posted May 26, 2017 Posted May 26, 2017 Super je La Coste ali ovaj dres je mnogo ruzan. Vimbldoski beli bice konacno nesto kupljivo a da nosi Djokovic Jel ovo predstavljanje Agasija?
Max Morlock Posted May 26, 2017 Posted May 26, 2017 Dukley Gardens, Zavala, Budva Sent from my SM-N910C
Frank Pembleton Posted May 26, 2017 Posted May 26, 2017 Dukley Gardens, Zavala, Budva Sent from my SM-N910C Ozbiljno?
Max Morlock Posted May 26, 2017 Posted May 26, 2017 Ma ne, liči, a i asociralo me ono "divlja gradnja" :D Sent from my SM-N910C
duda Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 odgledala sam ovih par intervjua sa agasijem i potsetila se zašto mi je bio omiljeni teniser nekada zbilja je smiren i odmeren lik i zrači nekom pozitivnošću i baš lepo priča o novaku nadam se da će ta saradnja biti korisna usput videh da agasi nije trebalo da prisustvuje meču sa švarcmanom, odnosno da je imao neke druge obaveze, to što je posle prvog seta ipak došao, govori dosta čini mi se izgleda se tu napravila neka hemija
Max Morlock Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 Ako ništa drugo, ne moramo da brinemo o kvalitetu kristala ???? AA je bekrija svoje vrste kao i BB, me likey Sent from my SM-N910C
iDemo Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 Ako ništa drugo, ne moramo da brinemo o kvalitetu kristala AA je bekrija svoje vrste kao i BB, me likey Sent from my SM-N910C I meni je bio uvek ok lik... ...dok nije ozenio Stefi.
mlatko Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 I meni je bio uvek ok lik... ...dok nije ozenio Stefi. +1 sad nas nece iznenaditi Jugoslosveta
Timmy Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 Super sto si okacio ovo. Htedoh i juce da pisem kad sam pogledao, al ne stigoh. Mene jako obradovao intervju. Agasi je veoma iskren covek i ja mu verujem kad prica. Pre par nedelja je mnogo uzdrzanije pricao. Te nije razmisljao da bude trener, te ovo je samo na 7 dana pa ce videti i sl. A onda totalna promena. Ladno jasno kaze: Ja sam tu koliko god mu budem potreban. Ovo mi nije posao i ja to ne radim za platu, hocu da pomognem Novaku jer mi se svidelo kako razmislja i upija... Ja se odusevio. Kupio ga Novak bas. Ocigledno jaka hemija sto duda kaze. Lepo, jako lepo :)
Recommended Posts