Jump to content
IGNORED

Lepša strana navijanja

Recommended Posts

Posted
Lopata je iz nekog razloga jako cesto bila i na ulaznicama za Partizanove utakmice jos tamo 60-tih i 70-tih, mozda i cesce nego grb sa buktinjama, koji opet jeste mnogo lepsi. Secam se da sam 90-tih strepeo da ce da lopata da se ustolici kao jedini grb, ali eto nije.
Svetski čovek, naučnik i Grobar :Hail:
Posted
manchester-united.jpg
zanimljivost, na ovoj prijateljskoj utakmici je Hajduk pobedio Mančestera sa 6:0
Split, 27.I – Stadion „Hajduka“ u Poljudu. Gledalaca oko 30. 000 Suda Marijan Rauš iz Varaždina. Vrijeme sunčano i prohladno, teren pogodan za igru. Prijateljska nogometna utakmica: „Hajduk“ – „Manchester United“ 6:0 (3:0).„HAJDUK“: Budinčević 8, Rimorac 7,5, Krstičević 7, Luketin 8, Zoran Vujović 8,5, Rožić 7, Zlatko Vujović 9 (Mamić 6,5), Mužinić 7, Cukrov 7,5, Đorđević 7 (Bogdanović 6,5), Šurjak 7,5 (Maričić 6,5)„MANCHESTER UNITED“: Bailey 5, Nicholl 5,5, Houston 5,5 (Jovanović 6,5), MC Illroy 6,5, Mc Gueen 6, Buchan 5, Coppel 5,5, Wilkins 5,5, Jordan 7,5, Maccari 7, Thomas 5,5 (Grimes 6).Strijelci: Primorac u 22. i 58. minuti iz jedanaesterca, Krstičević u 33, Mužinić u 40, Zlatko Vujović u 57. i Bogdanović u 81. minuti.
Posted
TgYym.jpg?1?4970
MIslim da je to bilo protiv Torina ovog novembra.
Jok, vrlo je verovatno da je cak sa iste utakmice, mozda godinu - dve kasnije. Ovde se vide zastave Boysa i Ultras Romana, koji ne postoje vec par godina, tako da deffo nije sa ovogodisnje utakmice. Inace cak postoji i Roma Irish clan - Shamrock'n'roll -_-
Posted (edited)
manchester-united.jpg
eto...a ti ih onoliko ne podnosis :P
MIslim da je to bilo protiv Torina ovog novembra.U novembru 2005. na Roma - Fiorentina je bilo ovako -RarxV.jpg?1?9458Edit: na Roma - Fiorentina
sorry, sad tek videh i ovaj post. svaka im cast :) Edited by MancMellow
Posted
sorry, sad tek videh i ovaj post. svaka im cast :)
Salju sliku u svet, sve dok ne dodje neka ostrvska ekipa da ih izbodu nozevima <_<
Posted

da, jbt, tacno. totalna sizofrenija. naravno, sigurno nisu isti ljudi, ali svejedno...

Posted

Ma naravno da nisu isti ljudi, ima milion frakcija razlicitih politickih uverenja, ali opet :isuse:

Posted
manchester-united.jpg
Ovu loptu mora da je SAF urucio Titu.
Posted

Lep tekst. Postoji li neka monografija o Dinari?

Posted (edited)

Kad sam vec spomenuo Shamrock nista zaraznije nisam cuo u poslednje vreme.http://youtu.be/j75fFPS9u8cdisklejmer - mrzim navijalastvo i huliganstvo

Edited by crtamOrasi
Posted
Lep tekst. Postoji li neka monografija o Dinari?
dinara je imala tu nesrecu da joj je arhiva stradala u saveznickom bombardovanju knina 44te tako da je malo toga ostalo o vremenu prije ww2. drago kovacevic je radio na monografiji povodom stogodisnjice ali ne znam da li su je objavili. pricalo se da hoce.
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...