hattori Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Apropo slika, onaj Goran Tomašević koji slika, taj je naš ili vaš?ako su mu slike super, onda je nas.:D
aram Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Serbian-born Reuters photographer Goran Tomasevic, 40
kgmr Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 a zajebava/zajebaje vas roger. ili mene. nas :Pevo ovaj minival rom
Прслин Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 (edited) Ево га и Обама, заузима страну демонстраната.едит: О, разговарао са Мубараком после говора и тражио да испуни шта је обећао. А шта је обећао? Edited January 28, 2011 by Праслин
Roger Sanchez Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 (edited) @praslinDa neće pobiti nezgodno i neugledno puno ljudi, nego taman kolko treba. Edited January 28, 2011 by Roger Sanchez
teacher Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Ево га и Обама, заузима страну демонстраната.едит: О, разговарао са Мубараком после говора и тражио да испуни шта је обећао. А шта је обећао? pa čim je pričao sa hosnijem, onda je valjda sve jasno...
Прслин Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 (edited) pa čim je pričao sa hosnijem, onda je valjda sve jasno...Мени није, ја сам глуп. И још ме додатно збунио Обама овим на крају "ми ћемо да помогнемо египатском народу сарадњом са њиховом владом"? Кренули револуцију, није истерана до краја, можда их и неко у војсци испалио, па сада лепе вазу?едит: намазана Ал Џазира, одмах почели да јављају о канистерима сузавца на којима пише "Мејд ин Ју-ес-еј". Edited January 28, 2011 by Праслин
Nicol Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 (edited) Srećko Horvat je danas u ime građanske inicijative Solidarnost s egipatskim narodom uručio ministru vanjskih poslova protesno pismo i zahtjev za osudom egipatskog režima. Kažu:"Što će naša Vlada učiniti s režimima koje podržava već godinama? Nije riječ samo o Egiptu, već i o režimu u Libiji. Tražimo od Vlade da se napokon odrede i ukinu podršku režimima koju pružamo već godinama. Egipćani nemaju osnovna prava, pa čak ni pravo da se okupe kao što to mi upravo činimo" Link na članakOčekujem, naravno, da će ih ovo duboko dirnit i nagnat na razmišljanje. Edited January 28, 2011 by Nicol
morgana Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 едит: намазана Ал Џазира, одмах почели да јављају о канистерима сузавца на којима пише "Мејд ин Ју-ес-еј".imas to jos i iz tunisa, vrti se povremeno po medijima
luba Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 primecujem veliko nepostovanje mog dela od strane korisnika kingmaker.napisala sam da zene voze one male kombije i bacaju vodu i sirce demonstrantima, stavljala slike, pricala sa zenama, samo da bi tvoje insistiranje na jednakosti polova bilo zadovoljeno.i tako mi se vraca. hrani kuce da te ujede, lepo kaze nas/vas narod.pozdravljaju vas insajderi pred isti 6.oktobar.
Gandalf Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 (edited) The babe theory of political movements essentially holds that where and when there are hot babes, an exponential number of men will show up. If 100 cute girls with voluptuous bodies are protesting for freedom, you can count on a thousand men being there as well. Edited January 28, 2011 by Gandalf
kgmr Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 primecujem veliko nepostovanje mog dela od strane korisnika kingmaker.napisala sam da zene voze one male kombije i bacaju vodu i sirce demonstrantima, stavljala slike, pricala sa zenama, samo da bi tvoje insistiranje na jednakosti polova bilo zadovoljeno.i tako mi se vraca. hrani kuce da te ujede, lepo kaze nas/vas narod.pozdravljaju vas insajderi pred isti 6.oktobar.ravnopravnosti -_- zasto voze male kombije? nisu dovoljno dobre za velike?jos da ukines obrezivanje i roza i ja cemo se smiriti.
Aće Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 ima li ovde ikoga ko bar malo veruje da ovo moze da dovede do neke ozbiljne promene u svetu? realno...
WTF Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Мени није, ја сам глуп. И још ме додатно збунио Обама овим на крају "ми ћемо да помогнемо египатском народу сарадњом са њиховом владом"? Кренули револуцију, није истерана до краја, можда их и неко у војсци испалио, па сада лепе вазу?Ne pratis fabulu radnje, Ameri drze celu situaciju pod kontrolom. I Mubarak i vojska, i demonstranti, i MB, sve su to americki ljudi, i svi oni izvrsavaju zadatke koje su dobili. Sranje ce da stane kad stigne naredjenje iz Lenglija™.
luba Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 ravnopravnosti -_- zasto voze male kombije? nisu dovoljno dobre za velike?jos da ukines obrezivanje i roza i ja cemo se smiriti.procitala sam obrazovanje.mali kombiji sluze za prevoz gradjana, radnog naroda, siromasnijih turista i svih koji su jedno sa narodom. omiljeno prevozno sredstvo arapskog sveta.u luksoru se smiruje, iako su ljudi jos na ulicama. port said isto miran.jedino sto ceo dan ne mogu da saznam sta ima u dahabu.
Recommended Posts