Jump to content

Haxball

Featured Replies

• Author
Midlklas, ti i ja smo Tim 1, to smo vec utvrdili.
Zli Gli, Baba Ji i moja malenkost alias ziga na Hax-u. Gli, Baba moze?Predlog naziva tima "Triceps furija"
Lord stef, Timmi i ja smo ekipa. Samo moram odmah da kažem da mogu da igram maksimalno do ponoći; treba sutra biti budan i oran.
To su 3 ekipe. Dalje?Uzgred, nasa se moze zvati jedino Zigoljubitelji. ^_^

Pi Dzej - moze, ali sa drugim imenom. Sto bi rek'o Sareni - furija je isfurana. Plus sto bi zvucali kao neki Spanci a oni su sise.

Jasta. Onda neka bude "Triceps City". I nemoj vise da mi se femkas sa nazivom tima jer je Ziga odlucio :ziga:

Ajde na lebrons room da vedzbamo, bre. Pass je :ziga:

ja sam tu ako ikome treba jedan potpuno netalentovani igrac u ekipi!

ljudi, zajebite tj dj sh ch i ostle kurce...
hahahapass je passa doćte je moj apel :D
Ae!pass: zeka

jel treba za ligu nekome igrac... evo prijavljujem se, nisam bas sampion ali nisam ni potpuni krs. :Dkakva partija sunceti. valjda je neko snimao sa 0:4 na 5:4.... kristina messi :Hail:

Edited by nick1986

Prijavljujem ekipu:Dalibor - libero :)Kristina - MVPotvaram javni poziv za nedostajuceg clana pobednicke ekipe na poziciji kreativne polutke :)Takodje se prijavljujem da budem domacin jedne od soba za turnir ako je potrebno.p.s. predlazem da svaka soba ima samo po 6 mesta da ne bi seckalo, i da se utakmice snimaju i posle okace kao dokaz :D

ja bih raado, ali veceras ne mogu, ako bude nekih slicnih turnira narednih dana racunajte na mene :)

Prijavljujem ekipu:Dalibor - libero :)Kristina - MVPotvaram javni poziv za nedostajuceg clana pobednicke ekipe na poziciji kreativne polutke :)Takodje se prijavljujem da budem domacin jedne od soba za turnir ako je potrebno.p.s. predlazem da svaka soba ima samo po 6 mesta da ne bi seckalo, i da se utakmice snimaju i posle okace kao dokaz :D
Mogu ja? vezbao sam 30 sati i smanjio broj autogolova uklizavanjem na ispod 1 po mecu

jel se igra sad negde?

Mogu ja? vezbao sam 30 sati i smanjio broj autogolova uklizavanjem na ispod 1 po mecu
Primljen si :Dvidimo se u pola 11.

ima li negde jos 2 igraca kojima fali ekipa?

igrao bih ja ali necu biti pri kompu. ajte na trening neko lebrons room pass ziga