Hippie Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 mm, bila bih oprezna sto se tice requiem for a dream....
yolo Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 ma jel si luda. gledao sam ga posle black swan, smucio mi se posle sat vremena. izgleda ko da ga je snimao napaljeni srpski reditelj svez sa FDU.
Hippie Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 ja sam ga pogledala samo jednom, pre x godina..... verovatno najtezi film koji sam ikad gledala.. al jeste fakat remek delo
fancy claps Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 pa jeste sigurno najbolji film aronofskog - wrestler nisam gledao ali u odnosu na pi i na requem for the dreams ovo je svetlosnim godinama napred.ovo je najbolja preporuka za film aronofskog! zainteresovo si me!misim, nije dovoljno da poverujem da je aronofski snimio nesto sto ce mene zanimati, al dovoljno da ga pogledam.
3opge Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Black Swan je po mom misljenju ubedljivo najgori film Aronofskog, ovo se moze slobodno nazvati mrlja u karijeri.
Dankan Ajdaho Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 The Founatin je izuzetan film. Najlepša ljubavna priča koju sam ikada odgledao.
Joe D Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 izgleda ko da ga je snimao napaljeni srpski reditelj svez sa FDU.+1abnormalno precenjen film.
Mil@n Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Izuzetna prica za mrljavljenje svilenih marama... Ogavan film.Najpretenciozniji shit ikad.
fancy claps Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 (edited) blek suon je bolji od ostalih filmova ovog aronofskog utoliko sto tema nije marginalni zivot stran, dalek i gadan pristojnom coveku - vec se bavi baletom, netalentovanim glumcima i tim pretvaranjima. dakle, meni je bolje zato sto sam pasionirani ljubitelj baleta i ceo zivot zivim sa glumcima. i glumci su u filmu usper i ta kamera.al, brte, zasto ona tatovirana crna krila, oni fejssiftovi, keva, halucinaicje i te jeftine simbolike? zato sto aronofski jos nije naucio da moes biti pretenciozan i apstraktan i s merom, i ukusom i kontrolom. nit ce ikad nauciti. on je 1 od onih seljaka zbog kojih rec pretenciozno nosi negativnu konotaciju. i mrzim ga stoga!dakle stoput bolji film bi bio da ima vise igre, telesnosti&putenosti a manje fantazmagorije, realno. Edited December 22, 2010 by fancy claps
yolo Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 pa oko toga smo se i slozili, da je prica tanusna i pretenciozna, ali da je prosto film dobro upucan za razliku od njegovih ranih i to je sve, lepo se gleda i zabavan je. ti bi vodio vise ka igri, ja bi portmanovu erotizovao do granice prihvatljivog ali ga svakako ne bi ostavljali krcatim jeftinom simbolikom za devojcice u pubertetu koje imaju problem identiteta, autoriteta, sujete, sumnje, kompleksa...whatever. ovo svakako nije film za aronofskog nego za cronenberga.inace bih bio slobodan da zajmetim da bar 3 vazna filma ove godine variraju psihoanalizu kroz radnju (ovo plus shutter island i inception). nisam gledao mnogo filmova pa mi se cini kao trend, ne znam da li je stvarno tako.
fancy claps Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 pa da. slazem se da je valjalo ici putem extremne erotizacije portmanove.ni ja nisam gledo dovoljno filmova, al previse je i ako nije trend.
belch Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 odgledala i ja crnog labuda. svideo mi se, mada, kako i ne bi, portmanova da gleda u zid dva sata meni bi bilo zanimljivo a kamoli.. ovako.. bolji od rvaca, kolje se sa rekvijemom.
Utvara Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Najpretenciozniji shit ikad.Kinematografija i vizuelni efekti su vrh.
Mil@n Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Kinematografija i vizuelni efekti su vrh.Meni je osnovni problem tog filma to što je neopisivo, neopisivo dosadan. U tom nekom "ruhu", sve ostalo mi je sekundarno do mere zanemarivanja.
morgana Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 ja sam uvijek mislila da je fontana napravljena od viska materijala za mtv spot za neki new age bendapsolutna nistica od filma
Recommended Posts