Jump to content

Svi naši pumpaši

Featured Replies

sad sam video na tw da je od ponedeljka moguće plaćanje samo dina karticom(i kešom)

• Replies 893
  • Views 108.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dizel je kad smo bili klinci bio jeftiniji, to sam 100% siguran... Okrenulo se negde oko 2000, recimo, ako me sećanje ne vara...

• Benzin 185, dizel 210

• Uopšteno, na info, ne na tebe.      E, al da promenim i uzmem benzinca, samo bi otišao benzin na 250/l a dizel bi delili džabe.    Takav sam ja batlija. 

Posted Images

Kakav armagedon najavljuju, to je jos i ok.

Malopre mi rece kasirka na Gasprom pumpi, da nece biti nikakvih problema vezanog za placanje.

E sad, ako ona mene laze...

Sankcije Naftnoj industriji Srbije, zbog ruskog udela u vlasništvu, odložene su za 30 dana

Srbin pobedijo opet. :gospode:

14 minutes ago, Milosh76 said:

Sankcije Naftnoj industriji Srbije, zbog ruskog udela u vlasništvu, odložene su za 30 dana

kaže ko?

vučkara, tražio je novih 90 dana, ameri dali do 28 marta, sada verovatno opet nećemo raditi ništa i moliti se da rat do tada stane :happy:

image.jpeg.c4f326f6dd817365ee04b6904e3718fe.jpeg

• 2 months later...

trenutno smo verovatno pri vrhu sa cenama ED u evropi

srbija 1.60

italija 1.52

grčka 1.33-1.40, na ostrvima 1.60

smakedonija 1.13

i to bi bilo to.

zapravo govori koliko je besmisleno baviti se cenama u maxiju i idea a ovo je oružana pljačka preko akciza. nabavna cena goriva je svuda manje više ista ili slična.

bukvalno plaćamo ćacilend.

• 2 weeks later...

U Italij je benzin od 1.65 do 1.8 evra

u Hrvatskoj benzin 1.38, dizel 1.28e

U SLoveniji oko 1.4 evra.

U Svajcarskoj je 1.75 CHF, a na par mesta je islo i do 2.2 CHF na autoputu

U francuskoj je 1.85 do 2 na autoputu

Cene su u poslednjih 11 dana, a u Italiji sam bukvalno pre par dana placao, a danas u Hrvatskoij.

Edited by Milosh76