kud u maglu Simoviću Posted September 18, 2024 Posted September 18, 2024 za eurodizel je bila neka priča da rafinerija u pančevu nema dovoljno kapaciteta da obrađuje potrebne količine i da je dozvoljen slobodan uvoz samo te vrste goriva kada sam vozio dizela, do pre tri godine empirijski sam utvrdio da sa molovim dizelom prelazim 50-60km više na pun rezervoar sad kad teram benzinca, sipam mahom na oemfau ili shell 100 i potrošnja po rezervoru je mahom identična 1
Milosh76 Posted September 21, 2024 Posted September 21, 2024 U Hrvatskoj 1.37e dizel i 1.45e benzin. Putarina do ZG poskupela i sad je 18.60e
kud u maglu Simoviću Posted November 2, 2024 Posted November 2, 2024 jel sipao neko skoro na shell-u, kako sad stoje sa popustima? ranije su bili utorak/četvrtak
beeva Posted January 9 Posted January 9 Alal vam k braco prekodrinska, pa dizel po vojvođanskim cukama 205 din.
Filozof manijak Posted January 9 Posted January 9 To se mi ovde akcizama borimo protiv zagađenja životne sredine
Eleniko Posted January 9 Posted January 9 ništa, ja u nedelju 50 litara po 78 denara iliti 1.30e pa se vidimo
Zli Gli Posted January 10 Posted January 10 UBosni je valjda 142din dizel, bar je bio nedavno kad sam sipao. To je manje od 1.25e.
Filozof manijak Posted January 10 Posted January 10 8 hours ago, Eleniko said: ništa, ja u nedelju 50 litara po 78 denara iliti 1.30e pa se vidimo U Solunu - dinar somun Do Soluna - sto somuna
Eleniko Posted January 10 Posted January 10 1 hour ago, Filozof manijak said: U Solunu - dinar somun Do Soluna - sto somuna u solunu je skuplje, 1.55-1.60 na ostrvu je 1.75
Recommended Posts