renne Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 nemoguće je bilo šta reći osim dubokog naklona :Hail:
nexus13 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Ne daj da nas rastave, ovi ljudi zli...Nole ih je razbucao...
Time Crisis Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Izvor je neki tabloid čini mi se, ali ko zna. :)
Jean-Luc Picard Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 (edited) Moram priznati da će mi, ukoliko se ovo pokaže kao istinito, nedostajati Toni. Onaj njegov izraz lica kao da je upravo progutao žabu krastaču u momentima kada Rafi loše ide, naizgled staložen a u stvari unezveren pogled..... Da da, nedostajaće mi matori Toni.edit: Ujak . Pa samo to dovoljno govori o ozbiljnosti članka...Mora da je neko bukvalno prevodio članak sa Engleskog i "uncle" po automatizmu preveo sa "ujak" Edited September 19, 2011 by Jean-Luc Picard
hazard Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 To je taj ujak koji ima isto prezime kao i njegov sestric. Toni Nadal i Rafael Nadal, sasvim logicno, ujak i sestric
Jean-Luc Picard Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Hm... imam neke insajd infoe koji mi kažu da je ovo nešto o čemu se šuška već neko vreme ali definitivno, čak i ako do toga dodje, Toni će biti tu u nekom svojstvu. Neće ga potpuno otkačiti. Još jedna stvar o kojoj se navodno šuška su pokušaji Rafe i njegovog štaba da privole dr. Ćetojevića na saradnju po svaku cenu...
renne Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 pa to je pisalo u svim novinama prethodnih dana da se Ćetojević nudi Nadalu
Feindouno Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Pikard briljira sa informacijama ovih dana
Jean-Luc Picard Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 (edited) Pikard briljira sa informacijama ovih dana Ko onaj tvoj prijatelj Portugalac što je rekao da će Porto da otkine... Edited September 19, 2011 by Jean-Luc Picard
Afterburner Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 pa to je pisalo u svim novinama prethodnih dana da se Ćetojević nudi Nadalujel se na kraju dr nudi ili nadal njega trazi?moram reci da ako je ovo drugo, sve i da je jedini dr na planeti, to mi deluje kao potez ocajnika
anantaram Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 (edited) jel se na kraju dr nudi ili nadal njega trazi?moram reci da ako je ovo drugo, sve i da je jedini dr na planeti, to mi deluje kao potez ocajnika I meni, ako uopste ima istine u ovome. Nadal je izuzimajuci poraze od Noleta imao odlicnu sezonu i tamanio sve redom, i Feda i Mareja i uvek neugodnog Delpa. Sto se tice poraza od Noleta, tu je glavni problem naci recept za njegovu igru, jer Nadal u ovom trenutku nema bas nikakvu igracku prednost nad Novakom. Treba prvo da napipa osnovne slabosti u protivnikovoj igri i nadje neke patterne koje ce iskoristiti protiv njega, a u ovome ce doktor tesko da pomogne. Mislim, tacno je da je Nadal razvio izvesne komplekse nakon onih poraza i da ima blokove kad god igra protiv cetnika, ali to je prvenstveno zato sto nema igru za bradonju. Osnova mentalne cvrstine je vera u svoje fizicke i tehnicke sposobnosti, a Nadal to u ovom trenutku nema, barem kad je Novak protivnik. Za to treba ozbiljan teniski strucnjak, a ne holisticar. Edited September 19, 2011 by anantaram
Garnirung Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 I ja sam skapirao da se ovaj nudi i to baš zato što je tekst namerno muljavo napisan, da ne kažem standardno pretenciozan i izmišljen, pa ne ostavlja sumnju u drugačiju varijantu. Da ga je Rafa stvarno hteo, to bi se krilo sve dok ne potpišu neko papirče, a onda bi pukla bomba.
anantaram Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Sigurno nece ujaka da menja Cetojevicem.
Recommended Posts