Jump to content
IGNORED

Tenis 2011

Ros

Recommended Posts

Posted

nemoguće je bilo šta reći osim dubokog naklona :Hail: :Hail: :Hail:

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

465

• harper lee

214

• Timmy

188

• Garnirung

168

Top Posters In This Topic

Posted

Izvor je neki tabloid čini mi se, ali ko zna. :)

Posted (edited)

Moram priznati da će mi, ukoliko se ovo pokaže kao istinito, nedostajati Toni. Onaj njegov izraz lica kao da je upravo progutao žabu krastaču u momentima kada Rafi loše ide, naizgled staložen a u stvari unezveren pogled....biggrin.gif. Da da, nedostajaće mi matori Toni.edit: Ujak isuse.gif. Pa samo to dovoljno govori o ozbiljnosti članka...Mora da je neko bukvalno prevodio članak sa Engleskog i "uncle" po automatizmu preveo sa "ujak"

Edited by Jean-Luc Picard
Posted

To je taj ujak koji ima isto prezime kao i njegov sestric. Toni Nadal i Rafael Nadal, sasvim logicno, ujak i sestric :isuse:

Posted

Hm... imam neke insajd infoe koji mi kažu da je ovo nešto o čemu se šuška već neko vreme ali definitivno, čak i ako do toga dodje, Toni će biti tu u nekom svojstvu. Neće ga potpuno otkačiti. Još jedna stvar o kojoj se navodno šuška su pokušaji Rafe i njegovog štaba da privole dr. Ćetojevića na saradnju po svaku cenu...

Posted

pa to je pisalo u svim novinama prethodnih dana da se Ćetojević nudi Nadalu

Posted

Pikard briljira sa informacijama ovih dana :Hail:

Posted (edited)
Pikard briljira sa informacijama ovih dana :Hail:
Ko onaj tvoj prijatelj Portugalac što je rekao da će Porto da otkine...tongue.gif Edited by Jean-Luc Picard
Posted
pa to je pisalo u svim novinama prethodnih dana da se Ćetojević nudi Nadalu
jel se na kraju dr nudi ili nadal njega trazi?moram reci da ako je ovo drugo, sve i da je jedini dr na planeti, to mi deluje kao potez ocajnika
Posted (edited)
jel se na kraju dr nudi ili nadal njega trazi?moram reci da ako je ovo drugo, sve i da je jedini dr na planeti, to mi deluje kao potez ocajnika
I meni, ako uopste ima istine u ovome. Nadal je izuzimajuci poraze od Noleta imao odlicnu sezonu i tamanio sve redom, i Feda i Mareja i uvek neugodnog Delpa. Sto se tice poraza od Noleta, tu je glavni problem naci recept za njegovu igru, jer Nadal u ovom trenutku nema bas nikakvu igracku prednost nad Novakom. Treba prvo da napipa osnovne slabosti u protivnikovoj igri i nadje neke patterne koje ce iskoristiti protiv njega, a u ovome ce doktor tesko da pomogne. Mislim, tacno je da je Nadal razvio izvesne komplekse nakon onih poraza i da ima blokove kad god igra protiv cetnika, ali to je prvenstveno zato sto nema igru za bradonju. Osnova mentalne cvrstine je vera u svoje fizicke i tehnicke sposobnosti, a Nadal to u ovom trenutku nema, barem kad je Novak protivnik. Za to treba ozbiljan teniski strucnjak, a ne holisticar. Edited by anantaram
Posted

I ja sam skapirao da se ovaj nudi i to baš zato što je tekst namerno muljavo napisan, da ne kažem standardno pretenciozan i izmišljen, pa ne ostavlja sumnju u drugačiju varijantu. Da ga je Rafa stvarno hteo, to bi se krilo sve dok ne potpišu neko papirče, a onda bi pukla bomba.