Garnirung Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 He-he, meni su najludi ruski komentatori koje nekad zabodem na strimu, čini mi se njihov Eurosport ili tako nešto.Dakle, to je spektakl, ljudi n-e z-a-t-v-a-r-a-j-u. To se melje u toku poena, nekad 2 tipa, nekad mešovito. Po konstrukciji rečenica, rekao bih poprilično teška spika, nikako neki small talk. U neku ruku sreća što ne razumem taj jezik, jer bi verovatno prolupao, pošto cenim da nisu neke infomacije od vitalnog značaja za meč.Jedino je pozitivno , što su im vokali potpuno jednolični, kao nadsinhronizacije u filmovima, pa kad se malo navikneš, mož se ignoriše kao neka sekundarna buka :D on topikNekako se čini da se JJ polako vraća u formu i da bi moglo to fino da izgleda na ova 2 sledeća Mastersa u USA. Možda ne baš dobro, za jako i do kraja, ali dovoljno da ne bude nekih raspad ispadanja u prvim kolima
renne Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Ma bolje i da melju, nego da onako patetićno ćute kao ćomi, to me uvek extremno nerviralo
Garnirung Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Ma si, nije generalno problem previše spike, mada nema realno potrebe da se previše trtlja u toku poena, osim eventualno nekih uzvika oduševljenja ili razočarenja ili nešto slično što pokazuje da čovek/žena razumeju igru.Ima tu puno nijansi sive za svačiji ukus, sve dok se ne prelazi u crno/belo.
Timmy Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Janko dobio Kavcica za skoro 3h igre. U 1/4 finalu sa Dodigom.
MrX Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Janko pobedio Hrvata, pa Slovenca, sad opet protiv Hrvata, bilo bi im jeftinije da su napravili turnir u Palanci ili Iloku.Jelena na iducoj WTA listi puni 4 godine kako je neprekidno (trenutno najduze) clan top10. Pre desetak dana je izgledalo da je ta serija pri kraju, ali sad je opet pocela sa dobrim igrama, tako da ce se videti koliko ce to potrajati.Kad sam vec kod WTA, za razliku od mnogih ja bih da odam priznanje Karolini koja je opet prva, koja posle osvojenog Dubaija pobedjuje i u Dohi. Dok koleginice posle osvojenog turnira ili odmaraju mesec dana ili neprijatno iznenade devojka gazi po autsajderima i dolazi svuda u zavrsnice, a posto je `90 godiste bice vremena i za najvece titule.Slazem se sa ovim sto je napisao renne, Mico i njegovo cutanje u stilu vidite kako se ja razumem i ne ometam vas zna biti iritantno kao i necije brbljanje.
renne Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Kakav preokret Đovaka, i raspad Majera, dva brejka sa nulom.Set 7:5
harper lee Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Djokovic. Najpre je pustio Majera da mu pravi malu decu a onda kad je stiglo do toga da ce da izgubi set bio je u fazonu "e, druze, izvini, ali uzeces mi set". Od tog trenutka, dva brejka sa nulom.
keitel Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Uzgred, danas je po prvi put posle dugo vremena jedan komentator uspeo da me iznervira na tenisu i to Viskovic koji ovu igru dosta dobro poznaje. Kao da sam slusao radijski prenos, covek ga nije zaklopio tokom celog meca. Da sam ga prikacio na mlinac za meso imao bi Filip cevapa da jede do kraja zivota. Kako ti ljudi nemaju osecaj za prenos to je potpuno neverovatno.Višković zaista dobro poznaje tenis kao igru i po mom mišljenju je jedan od naših boljih komentatora uopšte. Međutim, nisam siguran koliko je on odmakao dalje od ovih prenosa koje radi. Imao je dva krupna propusta u dva poslednja dana - juče je nazvao Granoljersa tipičnim predstavnikom španske škole tenisa, a danas je isto uradio sa Majerom i njemačkom školom. Što će reći - nikad ih nije vidio na terenu, jer su ova dvojica sve samo ne tipični. A ipak su u pitanju igrači iz prvih 50, a ne neki teniski anonimusi.
harper lee Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Višković zaista dobro poznaje tenis kao igru i po mom mišljenju je jedan od naših boljih komentatora uopšte. Međutim, nisam siguran koliko je on odmakao dalje od ovih prenosa koje radi. Imao je dva krupna propusta u dva poslednja dana - juče je nazvao Granoljersa tipičnim predstavnikom španske škole tenisa, a danas je isto uradio sa Majerom i njemačkom školom. Što će reći - nikad ih nije vidio na terenu, jer su ova dvojica sve samo ne tipični. A ipak su u pitanju igrači iz prvih 50, a ne neki teniski anonimusi.Mislim da je upravo naglasio da Majer nije tipicni predstavnik nemacke skole, mozda si ga razumeo pogresno. Za Granoljersa se ne secam.To sto on prica uglavnom ima veze ali stalno imam utisak da komentarise u fazonu "igram tenis i dobro ga poznajem, sad cu da vam dokazem" a to me uzasno nervira. Kao da se dokazuje nekom i kao da ima potrebe za tim.Federer je izgleda bio sinoc na istoj zurci na kojoj i Novak. Igra kao od bede.
keitel Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Prilično sam siguran da je na početku rekao da jeste tipični. Onda je promijenio priču nakon par gemova, može biti da je lapsus.Federer je jako nestrpljiv i sve želi da riješi jednim udarcem. Ovde to može da prođe, ali mislim da će sa ovakvim pristupom imati mnogo problema ove godine na šljaci, gdje poeni moraju da se grade. Možda već i na američkoj turneji gdje je beton dosta sporiji.
harper lee Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Prilično sam siguran da je na početku rekao da jeste tipični. Onda je promijenio priču nakon par gemova, može biti da je lapsus.Federer je jako nestrpljiv i sve želi da riješi jednim udarcem. Ovde to može da prođe, ali mislim da će sa ovakvim pristupom imati mnogo problema ove godine na šljaci, gdje poeni moraju da se grade. Možda već i na američkoj turneji gdje je beton dosta sporiji.Federeru se jednostavno ne igra isto koliko i Novaku. Odrzava se u formi do americke masters serije jer je velika pauza izmedju AO i tih turnira, inace verovatno ne bi uopste ni igrao. Dubai je idealan za opstu zajebanciju koja se povremeno prekida teniskim mecevima. Pretpostavljam da ce i jedan i drugi od polufinala da krenu malo ozbiljnije da igraju.
Mil@n Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Mislim da je upravo naglasio da Majer nije tipicni predstavnik nemacke skole, mozda si ga razumeo pogresno. Za Granoljersa se ne secam.+1, pride, to je bilo malo po početku prenosa. Rekao je da on odskače od Nemaca psihičkom labilnošću.
harper lee Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Povredi se Jelena Kad? Posle meca? Ja ne nadjoh taj info.
Recommended Posts