Jump to content

Tenis 2011

Featured Replies

Pazi, da bi uopšte dobio mjesto u žrijebu atp turnira ranking mora da mu bude između 75-100. A da bi to postigao, obično je potrebno osvojiti bar 4-5 čelendžera i igrati čitave sezone dobro na tom nivou. Tako da je on postavio rekord jer je preskočio sve to i odmah došao na atp. Ranije je valjda rekord držao Hjuit sa 13, ili tako nešto.

kasno

Edited by Timmy

Posle turnira u Dubaiju Jelena ce biti 6. na svetu. Kao da ima protekciju kod ljudi koji racunaju poene za WTA listu.

Pazi, da bi uopšte dobio mjesto u žrijebu atp turnira ranking mora da mu bude između 75-100. A da bi to postigao, obično je potrebno osvojiti bar 4-5 čelendžera i igrati čitave sezone dobro na tom nivou. Tako da je on postavio rekord jer je preskočio sve to i odmah došao na atp. Ranije je valjda rekord držao Hjuit sa 13, ili tako nešto.
A, to :)

jelena ocekivano nastavlja sa losim partijamabori se na zivot i smrt sa buckastom kanepi u drugom setu, prvi je izgubila u treptaju oka

Posle turnira u Dubaiju Jelena ce biti 6. na svetu. Kao da ima protekciju kod ljudi koji racunaju poene za WTA listu.
Ovo je sjajan podatak. Inace, ako komentator ES-a ne laze, Jelena nije vezala 2 pobjede od Vimbldona.Gledam sad ovaj mec i boli me stomak, Kanepi je upravo od 40-0 izgubila 5 poena za redom :isuse:

vezala je na us openu i samo tad

Moguce da je rekao i US Open.Sad Jelena na 40-30 pravi duplu servis gresku, fantastican mec, cak su uspjele da premase moja ocekivanja.

Ovo vec postaje 1 spektakl :rolf: :rolf: Nasla se i veca budala od Jelene :Hail:

udjose u treci bogte

Ocajna je bila do proslonedeljnog polufinala u Parizu. To ce biti 1 festival neiznudjenih gresaka pa koja duze izdrzi...
66-40 u neiznudjenim greskama za Kanepi :Hail: Dobi Jelena ni kriva ni duzna.

kladionicari, sad gledajte kvote, ispada jeca u sledecem kolumada, moram priznati, nije bas potpuno bilo do kanepi, prevazisla je jeca svoju trenutnu formu

Kako dobi :o Ja je odavno prezalio pa sam i prestao da gledam.

Kakav mutant ovaj Raonić :Hail: Kakav forhend iz defanzive, 3m iza osnovne linije i to u povlačenju, ludilo. Prvi put ga gledam, pa mi pomalo nevjerojatno kako čovek pika.

Kako dobi :o Ja je odavno prezalio pa sam i prestao da gledam.
Rutinski, od 5*-3 30-15 za Kanepi je osvojila sve do kraja.Cijenim da nema sanse da dobije Stosur, narocito ako odigra kao danas.