Jump to content
IGNORED

Tenis 2011

Ros

Recommended Posts

Posted

Pazi, da bi uopšte dobio mjesto u žrijebu atp turnira ranking mora da mu bude između 75-100. A da bi to postigao, obično je potrebno osvojiti bar 4-5 čelendžera i igrati čitave sezone dobro na tom nivou. Tako da je on postavio rekord jer je preskočio sve to i odmah došao na atp. Ranije je valjda rekord držao Hjuit sa 13, ili tako nešto.

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

465

• harper lee

214

• Timmy

188

• Garnirung

168

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

kasno

Edited by Timmy
Posted

Posle turnira u Dubaiju Jelena ce biti 6. na svetu. Kao da ima protekciju kod ljudi koji racunaju poene za WTA listu.

Posted
Pazi, da bi uopšte dobio mjesto u žrijebu atp turnira ranking mora da mu bude između 75-100. A da bi to postigao, obično je potrebno osvojiti bar 4-5 čelendžera i igrati čitave sezone dobro na tom nivou. Tako da je on postavio rekord jer je preskočio sve to i odmah došao na atp. Ranije je valjda rekord držao Hjuit sa 13, ili tako nešto.
A, to :)
Posted

jelena ocekivano nastavlja sa losim partijamabori se na zivot i smrt sa buckastom kanepi u drugom setu, prvi je izgubila u treptaju oka

Posted
Posle turnira u Dubaiju Jelena ce biti 6. na svetu. Kao da ima protekciju kod ljudi koji racunaju poene za WTA listu.
Ovo je sjajan podatak. Inace, ako komentator ES-a ne laze, Jelena nije vezala 2 pobjede od Vimbldona.Gledam sad ovaj mec i boli me stomak, Kanepi je upravo od 40-0 izgubila 5 poena za redom :isuse:
Posted

Moguce da je rekao i US Open.Sad Jelena na 40-30 pravi duplu servis gresku, fantastican mec, cak su uspjele da premase moja ocekivanja.

Posted

Ovo vec postaje 1 spektakl :rolf: :rolf: Nasla se i veca budala od Jelene :Hail:

Posted
Ocajna je bila do proslonedeljnog polufinala u Parizu. To ce biti 1 festival neiznudjenih gresaka pa koja duze izdrzi...
66-40 u neiznudjenim greskama za Kanepi :Hail: Dobi Jelena ni kriva ni duzna.
Posted

kladionicari, sad gledajte kvote, ispada jeca u sledecem kolumada, moram priznati, nije bas potpuno bilo do kanepi, prevazisla je jeca svoju trenutnu formu

Posted

Kako dobi :o Ja je odavno prezalio pa sam i prestao da gledam.

Posted

Kakav mutant ovaj Raonić :Hail: Kakav forhend iz defanzive, 3m iza osnovne linije i to u povlačenju, ludilo. Prvi put ga gledam, pa mi pomalo nevjerojatno kako čovek pika.

Posted
Kako dobi :o Ja je odavno prezalio pa sam i prestao da gledam.
Rutinski, od 5*-3 30-15 za Kanepi je osvojila sve do kraja.Cijenim da nema sanse da dobije Stosur, narocito ako odigra kao danas.