archi Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Pa kako uvedeš zabranu pića posle 22h, pa vidi kakva je slatkica kad popije: Ali gradonačelnik Beograda to ne zna. Njega ne radi Lily Allen. Njega rade cice zadužene za evropske integracije, za odnose sa javnošću. Cice koje brine Ustav, cice iz upravnog odbora za nekakva pitanja, cice iz uprave vodovoda, cice iz elektrane, cice iz proizvodnje, cice iz sektora za mnoga kao pitanja.Jebiga.
JozoMujica Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Protest pokreće revolitrani naroda, bez stranaka i stranačkih obeležja. Vrlo prosto i jednostavno, dođite na protest da zajedno direktno demokratski odlučimo šta i kako ćemo dalje, šta nam je činiti.Volim što su osmislili događaj. Živo me zanima kako izgleda to direktno demokratsko odlučivanje, skupiće se njih nekoliko pa će glasanjem da odluče u koju će baštu na piće?
hazard Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Pa objasnice ti organizator protesta, ovaj Revolitrani Naroda, zvuci kao da neki stranac, valjda zna... Sent from my HTC Legend using Tapatalk 2
Turnbull Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 ;)А сада морам да са закашњењем искористим један зицер.
pacey defender Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Zamislite samo da ukinu Studio B, jedinu gradsku televiziju. Pa mi bi svi ostali kolektivno neinformisani.
Lrd Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Jebote, povraća mi se. Sramota, bre. Fale samo telegrami podrške Đilasu.
Lezilebovich Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 AAAAAAAAAAAAAZašto bi neko tražio alkohol u 22 časa ? Taj je verovatno pio i prethodno....Ivane DImitrijeviću CARE !!!!
*edited by mod Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 (edited) Pa dobro, doca objasnio. Ako si otisao po pivo na trafiku onda si alkos koji se vec napio pa sad hoce jos, a ako si u kaficu platio isto pivo 3 puta vise onda si kul i trezven lik.Kada bi potrajao jos malo Djilas bi verovatno uveo da je ok biti pijan ako sa sobom nosis fiskalni racun koji pokazuje da si pice kupio u ugostiteljskom objektu a ne na trafici. Edited July 2, 2013 by pavllle
renne Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Povraća mi se odavno od StBПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
Hella Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Zamislite samo da ukinu Studio B, jedinu gradsku televiziju. Pa mi bi svi ostali kolektivno neinformisani.simpatičan i objektivan yt kanal. pretplatiću se kako bih u budućnosti više doprineo diskusijama o beogradu.
Dr Arslanagić Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Zamislite samo da ukinu Studio B, jedinu gradsku televiziju. Pa mi bi svi ostali kolektivno neinformisani.+1ja se navukao na Moju polisu i Miroslava Alavanjuhttp://youtu.be/dDbugUpOHHc
Bright Billy Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 (edited) Zamislite samo da ukinu Studio B, jedinu gradsku televiziju. Pa mi bi svi ostali kolektivno neinformisani.http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Xe_VAjsMzk0 spinuj doktore, spinuj!!! Edited July 2, 2013 by Bright Billy
Bright Billy Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 ne treba sad tu stati, nek zabrane pljuge posle 21h. izadju deca u grad i svako sabije po paklu, ovako lepo sednu negde pa njih 10 podeli jedan tompus...
Recommended Posts