October 8, 201410 yr Sletanje na LAX jutros http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/10/08/1ddb2fb0014b4a1a544e0f64dfda2dbb.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk
October 9, 201410 yr Welcome :) u moje selo ! ne znam koliko ostajes ali ako hoces mogu na neka lokalna LA mesta da te uputim ili must see pre nego sto otperjas negde drugo. boze koliko volim ovaj grad i moj kraj. za one koji ne znaju a voleli bi da znaju :) , na trecoj slici se vidi u daljini downtown LA. downtown se intezivno gradi mada skid row i dalje postoji ali vise se prave spotovi kao shatro sve tough guys nego sto ih ima stvarno opasnih. Edited October 9, 201410 yr by mustang
November 10, 201410 yr Welcome :) u moje selo ! ne znam koliko ostajes ali ako hoces mogu na neka lokalna LA mesta da te uputim ili must see pre nego sto otperjas negde drugo. boze koliko volim ovaj grad i moj kraj. za one koji ne znaju a voleli bi da znaju :) , na trecoj slici se vidi u daljini downtown LA. downtown se intezivno gradi mada skid row i dalje postoji ali vise se prave spotovi kao shatro sve tough guys nego sto ih ima stvarno opasnih. aha i ebenih 15% vise kriminala u prvoj polovini 2014e. ima gore preko 30% u okolini. ebeni statisticari u plavom.
March 3, 201510 yr Raspali BlackBerry ima najraspaliju kameru ali ovako izgleda TENT kada viri iz oblaka :)Ovo je Fruška Gora:A ovo je odvajanje za aerodrom Nikola Tesla sa autoputa: jbtjbt
March 11, 201510 yr Lepo. :) Da li možda znaš koji su to gradovi na drugoj i četvrtoj slici? Ankara zimi