WTF Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Sletanje na LAX jutros http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/10/08/1ddb2fb0014b4a1a544e0f64dfda2dbb.jpg Sent from my iPhone using Tapatalk
mustang Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 (edited) Welcome :) u moje selo ! ne znam koliko ostajes ali ako hoces mogu na neka lokalna LA mesta da te uputim ili must see pre nego sto otperjas negde drugo. boze koliko volim ovaj grad i moj kraj. za one koji ne znaju a voleli bi da znaju :) , na trecoj slici se vidi u daljini downtown LA. downtown se intezivno gradi mada skid row i dalje postoji ali vise se prave spotovi kao shatro sve tough guys nego sto ih ima stvarno opasnih. Edited October 9, 2014 by mustang
fonTelefon Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Welcome :) u moje selo ! ne znam koliko ostajes ali ako hoces mogu na neka lokalna LA mesta da te uputim ili must see pre nego sto otperjas negde drugo. boze koliko volim ovaj grad i moj kraj. za one koji ne znaju a voleli bi da znaju :) , na trecoj slici se vidi u daljini downtown LA. downtown se intezivno gradi mada skid row i dalje postoji ali vise se prave spotovi kao shatro sve tough guys nego sto ih ima stvarno opasnih. aha i ebenih 15% vise kriminala u prvoj polovini 2014e. ima gore preko 30% u okolini. ebeni statisticari u plavom.
bigvlada Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 Lepo. :) Da li možda znaš koji su to gradovi na drugoj i četvrtoj slici?
Tsai Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Raspali BlackBerry ima najraspaliju kameru ali ovako izgleda TENT kada viri iz oblaka :)Ovo je Fruška Gora:A ovo je odvajanje za aerodrom Nikola Tesla sa autoputa: jbtjbt
Prospero Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 barsa,ou jea, držao sam to kao wallpaper neko vreme :D
Marcus Wulffings Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Lepo. :) Da li možda znaš koji su to gradovi na drugoj i četvrtoj slici? Ankara zimi
Recommended Posts