jms_uk Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Dok cekamo neke nove forumaske fotke, videh danas ovaj link:http://www.buzzfeed.com/mjs538/100-incredible-views-out-of-airplane-windows
Indy Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Najlepse sto sam ikad video u zivotu iz aviona, nisam slikao. Leteli iznad sredista Australije (iz Singapura) u samo svitanje. Sa 10 km visine videla se crvena povrsina Marsa Australije, a onda, kao na tanjiru, Uluru... Nekako ovako je izgledalo
belch Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 (edited) e, slikala sam i ja ovo crveno u san franciskual nemam pojma gde mi je slika sad, mrzi me da kopaminače najlepši prizor je bilo veliko slano jezero. to je nešto najčudnije što sam ikad videlaa ima još nekih stvari na sajtu koje sam i ja slikala, doduše mnogo manje kvalitetno :D Edited March 16, 2013 by funk soul sister
halloween Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 (edited) Da sam se setila ove teme, napravila bih još neku fotografiju, naročito hrvatske obale. Ovako samo tri fotografije- grad i jezero Tunis, te afrička obala. Neka se pripremi Milano, 11.11. je neradni dan, petak 7.11. odlazak, ponedeljak uzimam od godišnjeg odmora, u utorak povratak. Edited July 20, 2014 by halloween
jms_uk Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Kod mene uglavnom neke oblacne :) Od pre 10 dana, negde izmedju UK i Nemacke Od pre mesec dana, kratko posle poletanja sa Heathrow-a, na putu prema USA I jedna pustinjska, Abu Dhabi poletanje, novembar 2013. Ove su sve sa instagrama, imam gomilu gde se ne vide toliko delovi aviona, pa cu da stavim jos koju :)
jms_uk Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Zalazak sunca izmedju Kine i Japana Crvenkasto nebo i oblaci [opet zalazak sunca] izmedju Moskve i Milana Let izmedju dva sloja oblaka, izmedju Lime i Paname
jms_uk Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Sletanje u Abu Dhabi [i Ferrari World] Nastavak putovanja na istok, nekoliko sati kasnije iznad Omana Sletanje u Sidney, po oblacnom i maglovitom danu [naziru se pri vrhu fotografije Opera i most :) ]
Indy Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 Zalazak sunca izmedju Kine i Japana Crvenkasto nebo i oblaci [opet zalazak sunca] izmedju Moskve i Milana Let izmedju dva sloja oblaka, izmedju Lime i Paname Jes da je instagram, al lepo.
Muwan Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 (edited) Jedno malo parče Istanbula, na azijskoj strani (SAW). Ovi brodovi ne dolaze iz Bosfora nego iz luka na Mramornom Moru.A ovo je novi (treći) bosforski most, u izgradnji: Edited August 4, 2014 by beowl
duda Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 Негде око Денвера, 2007. šta su ovi krugovi ? ne obrađuju valjda polja ovako ?
расејан Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 šta su ovi krugovi ? ne obrađuju valjda polja ovako ? Да. Први пут сам те кругове видео 2003, за Албукерки преко Денвера, ал' сам тад шкљоцнуо само једном и то шмрљаво. Ову прилику нисам смео да пропустим, а још сам и имао ретку срећу: чист прозор. Дуго ми није било јасно у чему је штос, а онда сам, не знам више како, изгуглао да су то такви заливни системи, да вода долази кроз укопану цев до средине, а онда се разводи обртном руком на којој су прскалице. Није ме мрзело да израчунам... кад би њиве биле шестоугаоне, имали би 14% више обрадивих површина.
Recommended Posts