October 16, 201212 yr Ovo je neđe iznad Švecku. Jako mi draga fotka. super!!mnoogo dobro :) Edited October 16, 201212 yr by ivy
October 20, 201212 yr Ovo je neđe iznad Švecku. Jako mi draga fotka. odlicnaevo meni jedna draga fotka "iz aviona", moja blurovana supruga... i nesto oblaka Edited October 20, 201212 yr by CowBoy
October 21, 201212 yr Selo moje, pored MarambidzijaKejp TaunSidnejZora iznad Pacifika (negde ispred Sidneja)
October 21, 201212 yr ... i nesto oblakaLet me guess,krilo iznad prozora + vrlo strokav prozor = Jat-ov ATR?
October 21, 201212 yr Kad se broj torbi u kontejnerima ne slozi sa brojem na spisku cekiranih torbi, onda putnici pre ulaska u avion moraju da sidju na rampu i pokazu svoj prtljag...Surcin, prosli ponedeljak, Lufthanzin let za Frankfurt [iz koga je i slikano]...
October 21, 201212 yr Let me guess,krilo iznad prozora + vrlo strokav prozor = Jat-ov ATR?Mislio sam da se to podrazumeva :D btw nije klasicna shtroka koliko ogrebotine i ostecenja od izduvnih gasova:( mada mi ta patina na fotci ne smeta previse
November 18, 201212 yr Raspali BlackBerry ima najraspaliju kameru ali ovako izgleda TENT kada viri iz oblaka :)Ovo je Fruška Gora:A ovo je odvajanje za aerodrom Nikola Tesla sa autoputa: Edited November 18, 201212 yr by beowl
March 9, 201312 yr Najcesce sedim do prolaza, ali se ponekad zadesim i do prozora, pa evo nekoliko komada sa leta Boston - Atlanta:
March 9, 201312 yr Johanesburg - Kasane Negde iznad KalaharijaReka ChobeKasane - MaunChobeMaunGaborone - Kejp TaunGaboroneNorthern CapePredgradja Kejp Tauna