October 20, 200915 yr Polarni krug u Julu (Tromsø) savrseno. juce pricali o Tromsø... mozda da ipak nagovorim brata da ode tamø na master...
October 20, 200915 yr savrseno. juce pricali o Tromsø... mozda da ipak nagovorim brata da ode tamø na master... Jeste savrsheno....ukoliko brat izuchava bele medvede ili pijane Norvezhane...(ili beshe obrnuto??)
February 6, 201213 yr :okako mi je promakao ovaj topik?šteta što se ne vide slike sa prve strane..ja obožavam da letim, i to radim suviše retkoveliko slano jezerojoš malo velikog slanog jezerapoljoprivreda u ajdahuyakima river
February 10, 201213 yr Author :okako mi je promakao ovaj topik?šteta što se ne vide slike sa prve strane..Pokretac sam ovog topika. Slike koje se ne vide, ne samo na prvoj strani - to je zbog toga sto je (placeni) image hosting obustavio svoj servis 1. septembra 2011. Primetio sam da nesto nije u redu kad mi nisu trazili obnovu pretplate. Cekali su da poslednja pretplata istekne i ugasili i da ih niko ne tuzi.Ko ih yebe, pozdrav i nastavite, rado gledam postove i slike.
October 15, 201212 yr Delija, ako imaš Photoshop, učitaj sve ove slike u isti, idi na image-->adjustments-->levels--> auto levels i javiš šta se dešava. :)
October 15, 201212 yr Delija, ako imaš Photoshop, učitaj sve ove slike u isti, idi na image-->adjustments-->levels--> auto levels i javiš šta se dešava. :)Evo isto to sa fotoshopom + jos jedna slika neke oluje u Bugarskoj