Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Amerika, zemlja velika

Featured Replies

1 hour ago, theanswer said:

Politički oportunizam naravno

1 hour ago, Seabass said:

Moguce je da ima i toga ali sam naklonjeniji da su dobili poziv i da im je receno nesto u stilu: nice state and governorship you have there, it'd be a shame something happens to it.

Better stand in line or else.

Možda ste u pravu obojica, jedno ne isključuje drugo. Ali ova dvojica (Šapiro i Polis) će sa ovakvim stavom da pobede Trampizam 2028-me isto kako ga je i Kamala pobedila.

• Replies 15.8k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Za one koji nisu čuli, mustangica je dobro i evakuisana je. 

• To je MAGA narativ o kome sam pisao, nije kriv monstrum koji je ubio uz psovke, nego je kriva ona jer je kao majka trebalo da bude pazljivija. Kratka suknja 1/1. Potpuno odsustvo logike, pameti, emp

• *edited by mod
    *edited by mod

Posted Images

2 hours ago, adam said:

naravno da ne smatram da je dobro/opravdano ubijati politicke protivnike. krivca(e) treba naci i osuditi na ozbiljnu robiju. al kad se vec to desilo, sreca u nesreci je da je najebao bas on.

sve u svemu, nije mi zao al ne hladim sampanj, to cuvam za neke vece skotove.

.

Problem sa politicki motivisanim ubistvom, ako se ispostavi da ovo jeste takvo... jeste u tome da svi koji danas likuju sutra ce jebatimater nekom..

Danas je skenjan "njihov" sutra ce biti "nas", a ako se sranje produzi tu vise nema srece ni za koga, i uopste nece biti vazno ko je prvi povukao obarac...

.

39 minutes ago, ordi said:

Ček, je l' stvarno nigde na forumu nema slovca o ubijenoj Ukrajinki? sad

Bilo bi pre ili kasnije, ali uleteo Charlie Tinyface i potisnuo je u zaborav.

Odvratna scena stvarno, pravo niotkuda nož u vrat, samo pomisliš da može nekom tvom da se desi...

Izašli su i sekundarni snimci iz drugog dela voza, gde neki lik skrene pažnju ubici da krvari (misleći da je njegova krv), a ovaj mu objasni "I stabbed that white girl over there, she called me a nigger". (Naravno, na snimku se vidi da mu devojka ni reč nije rekla, čak ga nije ni pogledala.)

Gotovi smo sad neki od nas, nismo slušali danswera i imali ljuckog pijeteta prema mučeniku

41 minutes ago, Seabass said:

?

Jednostavno, još od prvog Trampovog mandata svet žestoko drma liberalna anksioznost, ljudima se priviđa Vajmarska republika i spaljivanje Rajhstaga i šta sve ne.

Naravno, tu ni F od fašizma zaista nema. U pitanju je tragikomični klovn od čoveka, umišljen a priglup, savršeno oličenje američkog zeitgeista, raspala imperija na zalasku koja više ne zna gde udara. Pravi čovek na pravom mestu, chef's kiss, ništa ja tu ne bi diro.

Dakle, svaki put kad iznesete novu fantaziju o kriptofašističkim zaverama i nekakvom hiljadugodišnjem rajhu koji će taj klovn vaspostaviti, vi mu u stvari udelite kompliment. Enormno precenjujete njegove sposobnosti.

Ovo je naravno bilo mnogo izraženije u prvom mandatu ali eto, recidivi tog patetičnog ponašanja su i danas prisutni u medijima koji neumorno čekaju Trampovu transformaciju u Bogocara Leta Drugog Hitlera Džingis Kana, uprkos all evidence to the contrary.

7 minutes ago, Weenie Pooh said:

Jednostavno, još od prvog Trampovog mandata svet žestoko drma liberalna anksioznost, ljudima se priviđa Vajmarska republika i spaljivanje Rajhstaga i šta sve ne.

https://bsky.app/profile/nicholasgrossman.bsky.social/post/3lyjp345fyk24

Trump lying in an Oval Office address that Charlie Kirk’s killing was caused by people comparing him and his organization to Nazis—lying because he has no idea, but declared it anyway—pairs interestingly with some prominent Trump fans saying they hope this can be their Reichstag Fire.

31 minutes ago, barba said:

Problem sa politicki motivisanim ubistvom, ako se ispostavi da ovo jeste takvo... jeste u tome da svi koji danas likuju sutra ce jebatimater nekom..

Danas je skenjan "njihov" sutra ce biti "nas", a ako se sranje produzi tu vise nema srece ni za koga, i uopste nece biti vazno ko je prvi povukao obarac...

Zato je modžda trebalo da rade na tome ranije, da se država pozabavi tim problemom. Ili bar posle prethodnog, kad su ubili ono dvoje u Minesoti. Ili čak pre toga, kad su izubijali Pelosija. Ili pre toga... A i politika da svko može pušku da ima ne doprinosi tome. Ili da parafraziram narodnu "Ero i kadija" - kad niste reagovali na tolika ubistva dece u školama ili "naših" političara, e nećete reagovati ni na ubistva vaših. Samo nek ide random.

30 minutes ago, barba said:

.

.

eh, pa nisu ta politicki motivisana ubistva ni tako cesta ni tako laka. nece sad bas svi u lov na neistomisljenike. nije tako lako ubiti, stagod mi mislili o tome. da je drugacije, bilo bi mnogo, mnogo vise mrtvih u svim oblastima, ne samo u politici.

23 minutes ago, Weenie Pooh said:

Dakle, svaki put kad iznesete novu fantaziju o kriptofašističkim zaverama i nekakvom hiljadugodišnjem rajhu koji će taj klovn vaspostaviti, vi mu u stvari udelite kompliment. Enormno precenjujete njegove sposobnosti.

Ovo je naravno bilo mnogo izraženije u prvom mandatu ali eto, recidivi tog patetičnog ponašanja su i danas prisutni u medijima koji neumorno čekaju Trampovu transformaciju u Bogocara Leta Drugog Hitlera Džingis Kana, uprkos all evidence to the contrary.

Do ovog dijela je sve ok ali ovdje imam problem.

Ja nisam iznosio nikakve fantazije o kriptofasistickim zavjerama i hiljadugodisnjem rajhu, ne znam odakle ti to?

Moje skromno misljenje je da ce se sve ovo Tramparino urusiti za koju godinu, a sta ce iz toga nici - stvarno nemam pojma.

19 minutes ago, braca said:

Trump lying in an Oval Office address that Charlie Kirk’s killing was caused by people comparing him and his organization to Nazis—lying because he has no idea, but declared it anyway—pairs interestingly with some prominent Trump fans saying they hope this can be their Reichstag Fire.

Naravno, sa obe strane postoje te fantazije o genijalnom vođi koji će ih revitalizovati za sledećih hiljadu godina, jedni strepe a drugi se nadaju.

Podjednako su debilne.

Nije samo časni Kongresmen Clay ''Čekićoljub'' Higgins u pitanju, izjavio se i State Department:

Action to be taken against 'foreigners who glorify violence'

Landau says he has been "disgusted" by some of the online reaction to the killing of Charlie Kirk

The US Undersecretary of State, Christopher Landau, says "appropriate action" will be taken against "foreigners who glorify violence".

In a post on X, Landau says he has been "disgusted" to see comments on social media "praising, rationalising or making light" of the killing of Charlie Kirk and those who "glorify violence and hatred" are "not welcome visitors" to the country.

He says he has directed consular officials to "undertake appropriate action" and tells his followers "to bring such comments by foreigners to my attention so that the State Department can protect the American people".

In a response to a tweet, Landau then says he will direct consular officials to monitor the comments to his post.

Tko ide uskoro u Weimar, na znanje i ravnanje. I javite nam ako idete kroz špalir koliko orno prčkaju po mobitelima i kome

Just now, Seabass said:

Ja nisam iznosio nikakve fantazije o kriptofasistickim zavjerama i hiljadugodisnjem rajhu, ne znam odakle ti to?

Moje skromno misljenje je da ce se sve ovo Tramparino urusiti za koju godinu, a sta ce iz toga nici - stvarno nemam pojma.

Izneo si potpuno izmaštan scenario u kojoj Bela kuća pozove guvernere Pensilvanije i Kolorada da im pripreti kako bi spustili zastavu na pola koplja za jebenog Charlie Kirka.

To direktno proističe iz decenije medijskih fantazija o Imperatoru Trampu koji gvozdenom pesnicom kontroliše i najmanji detalj u paklenoj mašini zvanoj US of A.

(Te fantazije obično idu u paru sa onima po kojima je dementan kao Bajden, ruska pudlica, na samrti ili već riknuo, što smo ovde takođe mogli da čitamo nedavno.)

Umesto toga, Tramp je media whore ekstremno ograničenih kapaciteta koji ima osećaja samo za svoj PR.

2 minutes ago, Roger Sanchez said:

Tko ide uskoro u Weimar, na znanje i ravnanje. I javite nam ako idete kroz špalir koliko orno prčkaju po mobitelima i kome

Danas je lakše i sigurnije otići sa Dražinom majicom na Tompsonov koncert, nego otići u USA ako si pljuvao trampa na PPP

Edited by Engineer

Just now, Weenie Pooh said:

Umesto toga, Tramp je media whore ekstremno ograničenih kapaciteta koji ima osećaja samo za svoj PR.

Šteta što ovi koji ga prate imaju malo više. Pa smo dobili ukidanje vakcinacije u nekim državama, prebacivanje milijardi iz tuđih u svoje džepove, gorepomenute zabrane ulaska za ismevanje klovnova na društvenim mrežama, ekonomski pad glupiranjem sa carinama, kidnapovanje i deportovanje ljudi koji imaju legalan boravak, napad na univerzitete bez ikakvog razloga, pucanje sebi u nogu maltretiranjem stranih studenata, itd. Ima toga gomila i na ovoj i na susednoj temi, ne možeš sve ni pohvatati.

9 minutes ago, adam said:

eh, pa nisu ta politicki motivisana ubistva ni tako cesta ni tako laka. nece sad bas svi u lov na neistomisljenike. nije tako lako ubiti, stagod mi mislili o tome. da je drugacije, bilo bi mnogo, mnogo vise mrtvih u svim oblastima, ne samo u politici.

Onako ;)

Na 100k stanovnika:

• SAD - 6.9

• Kanada - 1.91

• Engleska - oko 1

• Nemacka - 0.9

Nesto je trulo u novom svetu :(

Cak je i Srbija na nivou of 1.35.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.