Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Amerika, zemlja velika

Featured Replies

1 minute ago, theanswer said:

Postoje prognoze koje budu netačne, postoje prognoze koje su nerealne i opet postojala je tvoja prognoza koja je nemoguća. Sve ok, ali nemoj da mi govoriš o precenjivanju sposobnosti na temama američke politike tj može neko da mi priča ali ne možeš ti.

• Replies 15.8k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Za one koji nisu čuli, mustangica je dobro i evakuisana je. 

• To je MAGA narativ o kome sam pisao, nije kriv monstrum koji je ubio uz psovke, nego je kriva ona jer je kao majka trebalo da bude pazljivija. Kratka suknja 1/1. Potpuno odsustvo logike, pameti, emp

• *edited by mod
    *edited by mod

Posted Images

Vazno je da nije bilo ruskog mesanja u izbore

Ja nisam poštovalac lika i dela Donalda Trampa tako da nema potrebe da kačiš ovakve gluposti.

Pošto me vučeš za jezik, hajde da se podsetimo. Ne mogu da kvotujem nažalost:

Ah što vole Srbi da cinculiraju na zaključane izbore i procente, pa onda ako pomerimo indikator A za 0,02% to će (možda) da utiče na indikator B koji će pomeriti indikator C za 0,03%...

Alo, zaboravljate da su izbori trenutni presek raspoloženja birača, a raspoloženje se menja, osim kod tvrdokornih članova, a takvih je sve manje...

U to ime, evo mojih predvidjanja (i donekle želja, ali ke vidimo posle izbora) : 

• Kamala ubedljivo pobedjuje, 320+ EV, 85-90M PV

• Florida i/ili Teksas flipnuti u plavo

• GOP perjanice poput MTG, Boebert, Cruz & co idu u penziju 

• Demokrate dobijaju većinu u House i zadržavaju većinu u Senatu

Zašto mislim sve ovo :

• Trump ima za sebe samo tvrdokorne pristalice, isprane mozgove, a takvi ipak (nadam se) nisu većina u USA

• Protiv njega glasa i poziva na glasanje neverovatan broj Republikanaca, od njegovog bivšeg VP do gomile njegovih bivših ministara (40 od 44), senatora, guvernera, itd itd, ne možeš ih više ni izbrojati

• Roe v Wade : žene su mnogo ljute na gubitak prava koje su imale 50+ godina, većini je to glavni razlog za glasanje protiv Trumpa

• Kamala i ekipa imaju veoma dobru kampanju, veselu, tu se igra, peva, raduje i nudi nada u bolju bućnost. Trump samo kuka, plače i preti, omaložava sve oko sebe (na primer u sred Detroita kaže da je Detroit sranje)...

• Trump je ispušena muštikla, glup ko cigla, mator, izgubljen, senilan, sere u pelene u direktnom prenosu na TV... fun fact : juče je bio gost u Fox & Friends, gde voditelji i gosti sede na belom kauču... ipod njega su postavili prostirku da im ne ufleka kauč  :D

Neka ovo ostane zabeleženo ovde, a razglabaćemo kad budemo imali rezultate.

nije nemoguce da je ubo ono o empatiji. evo meni, recimo, ic nije zao njega. cak mi pada na pamet da je mozda skinut na vreme, pre nego sto je napravio daleko ozbiljniji belaj. ovakvi su opasni kad se razmashu. ovaj je imao sansu da se razvije u ozbiljnog gebelsa.

naravno da ne smatram da je dobro/opravdano ubijati politicke protivnike. krivca(e) treba naci i osuditi na ozbiljnu robiju. al kad se vec to desilo, sreca u nesreci je da je najebao bas on.

sve u svemu, nije mi zao al ne hladim sampanj, to cuvam za neke vece skotove.

• Popular Post
33 minutes ago, theanswer said:

Kamala i ekipa imaju veoma dobru kampanju, veselu, tu se igra, peva, raduje i nudi nada u bolju bućnost. Trump samo kuka, plače i preti, omaložava sve oko sebe (na primer u sred Detroita kaže da je Detroit sranje)

Flawless hail

Zastave na pola koplja i zalost 4 dana za shit-stirring influensera, VP DJ Vance ide Kriku na opelo pa ce propustiti 9/11 memorial service.

Ova administracija se udaljava od svih temelja na kojima je USA sagradjena.

Just now, Seabass said:

Zastave na pola koplja i zalost 4 dana za shit-stirring influensera, VP DJ Vance ide Kriku na opelo pa ce propustiti 9/11 memorial service.

Ova administracija se udaljava od svih temelja na kojima je USA sagradjena.

zastave na pola koplja takođe su naredili guverner Pensilvanije Džoš Šapiro i guverner Kolorada Džered Polis

zajedničko za njih dvojicu osim što su demokrate jeste što su vrlo moguće kandidati 2028

13 minutes ago, theanswer said:

zastave na pola koplja takođe su naredili guverner Pensilvanije Džoš Šapiro i guverner Kolorada Džered Polis

zajedničko za njih dvojicu osim što su demokrate jeste što su vrlo moguće kandidati 2028

Ne znaci da je ispravna odluka.

Anyway, sta bi mogla biti motivacija za tu odluku guvernera Pensilvanije i Kolorada? Politicki oportunizam, postovanje prema liku i djelu Charlie Krika ili strah?

Tipujem da je najvjerovatnije ovo zadnje, ti?

3 minutes ago, Seabass said:

Ne znaci da je ispravna odluka.

Anyway, sta bi mogla biti motivacija za tu odluku guvernera Pensilvanije i Kolorada? Politicki oportunizam, postovanje prema liku i djelu Charlie Krika ili strah?

Tipujem da je najvjerovatnije ovo zadnje, ti?

Politički oportunizam naravno

9 minutes ago, theanswer said:

Politički oportunizam naravno

Moguce je da ima i toga ali sam naklonjeniji da su dobili poziv i da im je receno nesto u stilu: nice state and governorship you have there, it'd be a shame something happens to it.

Better stand in line or else.

Edited by Seabass

Kirk je postao mnogo zajebaniji otkako je Tramp ponovo usao u ofis
Stavovi su postali zustriji, direktniji i rekla-kazala price su da su ti njegovi rally-ji postali prilicno aprijatni u poredjenju sa prethodnim godinama i dok je Trampara jos uvek bio u kampanji.
Nemam te info ali ne bih bio iznenadjen da je bivao groomed da uleti u partiju (Kirk) i zvanicno i preuzme neku (mnogo) vecu ulogu. A realno je bio za koplje i vise kada pricamo o nekoj sirovoj inteligenciji ispred svega sto republikanci imaju trenutno da ponude

Edited by lord_s

58 minutes ago, Seabass said:

Moguce je da ima i toga ali sam naklonjeniji da su dobili poziv i da im je receno nesto u stilu: nice state and governorship you have there, it'd be a shame something happens to it.

Better stand in line or else.

la-la-land-dance.gif

Sto godina im je na vlasti narandžasta karikatura reality show hosta, a ipak ne jenjavaju te vaše fantazije o fašističkoj čizmi koja preti da pogazi napaćenu američku demokratiju, any day now, evo samo tetki da odnese lek pa...

Ček, je l' stvarno nigde na forumu nema slovca o ubijenoj Ukrajinki? sad

2 minutes ago, Weenie Pooh said:

la-la-land-dance.gif

Sto godina im je na vlasti narandžasta karikatura reality show hosta, a ipak ne jenjavaju te vaše fantazije o fašističkoj čizmi koja preti da pogazi napaćenu američku demokratiju, any day now, evo samo tetki da odnese lek pa...

?

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.