Jump to content

Amerika, zemlja velika

Featured Replies

21. vek ocito nije ono sto smo mislili da ce biti, i to na tolikim poljima da ne mogu ni da nabrojim.

21.vek je baš ono što sam lično očekivao,  neminovni put u distopiju. Nije da nam pametni ljudi prošlog veka nisu najavljivali ovakav ishod.

1 minute ago, Meazza said:

21. vek ocito nije ono sto smo mislili da ce biti, i to na tolikim poljima da ne mogu ni da nabrojim.

U stvari, ispada da je kraj 20. veka stvarno bio vrhunac civilizacije, kako je u Matrixu lepo objasnio Agent Smith...

Ispravka: vrhunac zapadne civilizacije

Biden:
“Now with Roe gone, let’s be very clear, the health and life of women in this nation are now at risk.”

1 hour ago, beta kentauri said:

u 21 veku muškarci i dalje odlučuju šta će žene da rade sa svojim telima. 

FSBcxarWUAAZq-A?format=png&name=large

1 hour ago, radisa said:

U stvari, ispada da je kraj 20. veka stvarno bio vrhunac civilizacije, kako je u Matrixu lepo objasnio Agent Smith...

90-te, ustvari period od pada Berlinskog Zida do 9/11, realno i objektivno su bile zlatno doba covecanstva.

A mi smo ih ovde proveli medjusobno se ubijajuci u bedi i siromastvu. Idioti.

@Radoye

Još će ispasti da smo vežbali za budućnost... avangarda :frust:

2 minutes ago, Tinman said:

@Radoye

Još će ispasti da smo vežbali za budućnost... avangarda :frust:

Pa to ja i govorim ovde mojim Kanadjanima - mislili ste 90-tih da smo mi Balkanci divljaci, a mi smo samo bili petao koji rano kukurice.

Nije da je neka uteha za nas, ali jbg barem imamo iskustva kako se snalaziti u nestasicama i restrikcijama...

Nista, ako ovo opstane zene da se naoruzaju lepo, posto to moze koliko hoces, pa pistolj uz glavu svakom ko pomisli da pridje… mislim, lupetam znam, ali lepo da krenes u purge

sada ce galantna gospoda da placaju svojim kur...tizanama da odu u drzave de je dozvoljeno da se lepo ociste a za sirotinju moze ko ono u Indiji, ide covek okolo i kiretira po kucama zicom za kisobrane

što mora žicom za kišobrane, može uvijek nekim Desert Eagleom, evo i to vam je SCOTUS riješio, svako može držati u džepu koliko hoće kakvih hoće utoka. 

17 minutes ago, Radoye said:

90-te, ustvari period od pada Berlinskog Zida do 9/11, realno i objektivno su bile zlatno doba covecanstva.

A mi smo ih ovde proveli medjusobno se ubijajuci u bedi i siromastvu. Idioti.

Tacno tako. Devedesete po Istocnoj Evropi devedesetih i narocito blazepocivsem SSSR su bile fenomenalne. Takodje u velikom delu sveta isto.

Svi se sa setom secaju 2Unlimited.