Anduril Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 (edited) Nesto mnogo opasnije - klero-fasisti koji se masovno naoruzavaju. Evangesticka verzija Fanko-fasizma, cekaju samo svog vodju poput Cottona: https://www.nytimes.com/2020/06/03/opinion/tom-cotton-protests-military.html Ovo sto se desava u Americi jeste mnogo ekstremnije od ostatka Zapada: https://morningconsult.com/2021/06/28/global-right-wing-authoritarian-test/ Po meni, neka forma gradjanskog rata ce biti neizbezna jer sa fasistima ne moze lepo. Oni guraju dok im se ne potcinis ili dok ih nasiljem ne sabijes u rupu odakle su izmileli. Nema tu diskusije. Da su ostavili reguliciju medija i ostalog, kao sto radjeno posle rata zbog iskustva sa tim istim fasistima, ovo se moglo izbeci. Sad vise ne - Fox i kompanija su tokom 30 godina slobodnog propagandisanja (koje je pre toga bilo ilegalno) ostvarili cilj - grupa 35-65 je zato i najvise kontaminirana fasizmom u tom smislu. Sada imaju dovoljnu podrsku unutar glasackog tela, medija, GOP-a i sudova, i zato ce ici ce na osnovna prava (abortus, glasanje, radnicka prava, itd.) i to vecine i nece se zaustaviti do rata. Edited December 5, 2021 by Anduril 1
3opge Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 (edited) sada cujem da je ova zena, profesor, odustala od mesta Bajdenovog kontrolora za currency, optuzili su je da je previse radikalna i naravno, da je komunista, jer je iz Kazahstana. pitao je neki republikanski idiot da li da joj se obraca sa 'professor' ili sa 'comrade'. https://www.cnn.com/2021/12/07/politics/saule-omarova-withdraws-comptroller-of-the-currency/index.html During her confirmation hearing last month, Republicans harshly questioned Omarova, who was born in the Soviet Union. GOP Sen. John Kennedy, in a widely circulated exchange, said, "I don't know whether to call you professor or comrade." "Senator, I'm not a communist," Omarova responded during the hearing. "I do not subscribe to that ideology. I could not choose where I was born." Edited December 8, 2021 by 3opge
Weenie Pooh Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 Džabe, upiše se to u genima i posle ne vredi. Što si doktorirala na temu Marksa i Revolucije ako ne veruješ, a? A?!
Pokojni Ruxin Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 kome sad verovati....jel imamo neku ženu amerikanku sa lica mesta da nam ovo potvrdi ili opovrgne?
ObiW Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 Imamo, Moonwalker. Spoiler a ti lolo jedna mislio na mala vrata da uvedes mustang u raspravu, a? 2
Moonwalker Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 (edited) 37 minutes ago, ObiW said: Imamo, Moonwalker. U staroj dami sam, tu kod vas nekada na studijskim putovanjima i poslom... Ali pratim ozbiljno, jer se sve bukvalno preliva na ostatak sveta, Kad je dobro, ono dobro, kad nije dobro ono sto nije. Tako da vam ostaje drugarica iz Kalifornije . Ja cu da smatram ovako uz sav rizik da me popljuju . Vazno mi je pomalo radi posla, a i nekih zivotnih vrednosti. Edited December 8, 2021 by Moonwalker
Peter Fan Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 1 hour ago, ObiW said: Imamo, Moonwalker. Reveal hidden contents a ti lolo jedna mislio na mala vrata da uvedes mustang u raspravu, a? A dje nam je ona rodica iz NYC sto je bila gledala da se iseli tamo dolje u TX?
ObiW Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 3 hours ago, Moonwalker said: U staroj dami sam, ?
ObiW Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 2 hours ago, Peter Fan said: A dje nam je ona rodica iz NYC sto je bila gledala da se iseli tamo dolje u TX? Prosla kroz toplog zeca pa odustala od foruma. 2
Moonwalker Posted December 8, 2021 Posted December 8, 2021 (edited) 12 minutes ago, ObiW said: ? Evropa, sengenska. Edited December 8, 2021 by Moonwalker
papapavle Posted December 9, 2021 Posted December 9, 2021 1 hour ago, ObiW said: ? U Torinu, na Delle Alpiju.
ObiW Posted December 9, 2021 Posted December 9, 2021 3 hours ago, papapavle said: U Torinu, na Delle Alpiju. Reče jedan čovek davno (Gojko & Stojko je to bio), “što ja moram da budem u Americi da bi smatrao, imam Gugl”. Tako da nema veze, imamo ženu, ima mišljenje, sve ok.
Duhovnost, ljubav i med Posted December 9, 2021 Posted December 9, 2021 Ви што живите по световима , да вас питам: раде ли Американци игде ову кампању "пријатељства" или смо ми Срби једини стекли ту привилегију да желе да нас шармирају са "Ви сте свет" и "Срби су краљеви, Српкиње су краљице" спотовима. Баш су агресивни у намери да нам покажу поштовање, закупљују ударне термине да би ово емитовали. 1
Recommended Posts