mustang Posted August 13, 2020 Posted August 13, 2020 2 minutes ago, mackenzie said: Zašto su Amerikanci toliko opterećeni građanskim ratom, robovima, rasizmom... Pa to je bilo prije 100 godina.l mislim da vecina nije. mediji pumpaju i naravno da najglasniji budu najprometniji.
mustang Posted August 14, 2020 Posted August 14, 2020 (edited) od 32 stana u zgradi, 10 prazno, 2 jos idu do kraja meseca do sad su se svi iselili iz la county, neki otisli u arizonu i texas, neki se vratili sa roditeljima da zive. jedni kupili kamp kucu i zive na farmi u orange county svaki dan u ulici neko kamion za selidbe Edited August 14, 2020 by mustang
ObiW Posted August 14, 2020 Posted August 14, 2020 Dolaze izbeglice iz Kalifornije? Vreme je da ocistim pistolj.
mustang Posted August 14, 2020 Posted August 14, 2020 (edited) 6 minutes ago, ObiW said: Dolaze izbeglice iz Kalifornije? Vreme je da ocistim pistolj. ne brini se, u tu vukojebinu ni homlesi ne zalaze pistolj na vodu? Edited August 14, 2020 by mustang
ObiW Posted August 14, 2020 Posted August 14, 2020 Jebote ti si toliko odlepila da ne znas ni sta si napisala pre 3 sata Rade te cink i vitamin D za sve pare.
mustang Posted August 14, 2020 Posted August 14, 2020 (edited) 9 minutes ago, ObiW said: Jebote ti si toliko odlepila da ne znas ni sta si napisala pre 3 sata Rade te cink i vitamin D za sve pare. zar ti nisi negde north? like washington ako si u texasu, kako je moguce da si takav izrod? ja cu ti doci licno... hahahahah da se druzimo hahaahaha ne diraj mi z i d! Edited August 14, 2020 by mustang
ObiW Posted August 14, 2020 Posted August 14, 2020 Znas kako ovde u Tekasu kazu "I wasn't born in Texas, but I got here as soon as I could". A sto se tice tvog dolaska u moj grad:
mustang Posted August 14, 2020 Posted August 14, 2020 (edited) au koja si stipsa ne pustas ovakvog kaubojica u svoj stejt?! rodzena da budem texan Edited August 14, 2020 by mustang 1
ObiW Posted August 15, 2020 Posted August 15, 2020 A gde ti je šešir? Kako ćeš u CW bar bez šešira? Imali su ovde sjajnu zabavu u jednom CW baru nedeljom popodne: sat ipo te uče kaubojske okretne igre, a onda za polaznike otvore tex-mex buffet. Cena: 4 dolara.
mustang Posted August 15, 2020 Posted August 15, 2020 sesir mi padao, bio mi veliki cena ovde bogami $30 i ubedljivo najgora sam bila sa ucenjem. tesko je bas bas
trustno1 Posted August 15, 2020 Posted August 15, 2020 23 hours ago, mustang said: od 32 stana u zgradi, 10 prazno, 2 jos idu do kraja meseca do sad su se svi iselili iz la county, neki otisli u arizonu i texas, neki se vratili sa roditeljima da zive. jedni kupili kamp kucu i zive na farmi u orange county svaki dan u ulici neko kamion za selidbe De ste, Ameri! Long time. I ja ozbiljno razmatram selidbu. Razmišljam da odštampam majicu i nosim je svuda: Njujork je pakao na zemlji. Meni se ide u okolinu DC-ja: Bethesda, na primer, ili, još bolje, Virdžinija tu odmah preko Potomka (ako je bilo dovoljno dobro za Dika Čejnija, što ne bi i za mene ) ali suprug kaže da neće da se približava "ludacima sa oružjem". A ja nekako mislim, kad smo već u Americi, što da ne. Što kažu, kad je bal onda se i princeza j*b*. Ali kompromis je bitan pa gledam i Konektikat.
3opge Posted August 15, 2020 Posted August 15, 2020 (edited) CT je najodvratnija drzava u kojoj sam stanovao. Ako nemas prilike da zivis u Old Greenwichu, Westportu ili nekom slicnom rezervatu milijunasa pored okeana bezi odatle. btw cak i kvasenje u ogavnom zalivu koji je samo produzena kanalizaciona cev za kloaku zvanu NYC izaziva gadjenje. zato sam uvek samo vozio bicikl do plaze. Edited August 15, 2020 by 3opge
trustno1 Posted August 15, 2020 Posted August 15, 2020 E, zanimljivo da to kažeš! Nikad nisam bila u Konektikatu ali ta obala mi baš deluje upravo kao produžena cev za kanalizaciju! Kad pomislim na hladnu zimu tamo nekako mi deluje tužno i gadno. Medjutim, ako je verovati Zillow, ima pristojnih kuća u New Canaan, Old Greenwich i sličnim bogataškim krajevima za pare koje trenutno dajem za stan u Njuci. Merilend i Virdžinija mi deluju vrlo privlačno. Valjda su to ipak kolko-tolko normalne države. Pri posetama mi se dopadala atmosfera DCja i pridruženih naselja. Računam da ima nekog internacionalnog duha sa svim tim diplomatama, ima puno prostora, prirode, mira... Bethesda je isto bogataška ali opet ima finih kuća sa dobrom školom za iste pare kao stančić u Njujorku.
mustang Posted August 15, 2020 Posted August 15, 2020 (edited) ne znam kako izdrzavate te zime, meni je to suludo. ja sam napolju veci deo dana svaki dan u godini Edited August 15, 2020 by mustang
Recommended Posts