Jump to content
IGNORED

Amerika, zemlja velika

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

...što se, jelte, u Americi ne dešava, ili...?

Posted

Naravno da se dešava i zato sve crnje lopove treba pobiti dronovima, That's what Ayn Rand would do.

• 4 weeks later...
Posted

Carica, ulepsala mi dan!

Posted

Svaka cast devojci za iskrenost i naravno za versko ubedjenje koje i ja delim.Meni je najbolja reakcije Coyote Jackala™. Ono kao ocekivao je neku "praise our Lord Jay-sus Christ" narikacu, i onda smeh olaksanja kad je video da i u Oklahomi ima normalnih ljudi.

Posted (edited)

Koliko se samo upinje da iz nje izvuče zatucanog Oukija na svetlo dana gospodnjeg i dobije u svojoj glavi zacrtan željeni ishod intervjua. Geraldo Blitzer.

Edited by Ariel
Posted (edited)
Šteta što ga nismo srušili mi krstarećom raketom, ali daj šta daš...
nema veze, neprijatelj svakako nije mogao da pređe reku.
Evropskim proizvođačima bi možda bilo najpametnije da prestanu sa dizelskom ofanzivom na SAD, jer se ta avantura sve više pokazuje kao Sizifov posao. U Folksvagenu su tako odlučili da isprave nepostojeću grešku na četvrt miliona svojih vozila i to samo zato jer njihovi vlasnici u rezervoar toče pogrešno gorivo.http://vesti.mojauto...zinom/komentari
Edited by Hella
Posted

Pa retardirani Ameri. Šta drugo očekivati od razbojnika i drogeraša.

Posted

Naravno, to što se u Americi dizel uglavnom može kupiti samo na specijalizovanim pumpama za kamione nema nikakve veze.Što se "retardiranosti" tiče, mi nismo smeli da izađemo iz kuće kad je bilo pomračenje Sunca, a neki su i stoci vezivali maramu preko očiju. Beat that!

Posted

Mislim da se Filip zeza.

• Create New...