Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Amerika, zemlja velika

Featured Replies

9 minutes ago, vememah said:

Da je finansijska odluka, onda bi valjda neko vreme pregovarali o tome da mu smanje honorar ako se prihodi od reklama smanjuju ili bi doveli nekog jeftinijeg, ne bi gasili ceo brend i samo ga obavestili o tome.

O produženju ugovora se pregovara mesecima a uspeh nije garantovan. Petnaest miliona dolara godišnje je izuzetno skupo, a ko zna da li je toliko tražio za produženje ili možda više.

Upravo činjenica da gase ceo prastari brend sugeriše da su zaključili da im se ne isplati. Da im je smetao samo Colbert lično i njegova tame sprdnja sa vansudskim poravnanjem, mogli bi komotno da zadrže emisiju a njega da zamene koliko sutra. (Ali novi host bi ih koštao negde u istom rangu.)

"Excluding Gutfeld!, aggregate linear late-night viewership was down -9% year-over-year among total viewers, and -21% in the demo. The Tonight Show Starring Jimmy Fallon sustained the greatest losses compared to Q2 2024, down -16% among total viewers and down -29% among viewers aged 18-49."

• Replies 15.8k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Za one koji nisu čuli, mustangica je dobro i evakuisana je. 

• To je MAGA narativ o kome sam pisao, nije kriv monstrum koji je ubio uz psovke, nego je kriva ona jer je kao majka trebalo da bude pazljivija. Kratka suknja 1/1. Potpuno odsustvo logike, pameti, emp

• *edited by mod
    *edited by mod

Posted Images

Koliko sam razumio ne skidaju ga ovog momenta, ide show do maja iduce godine. Realno, Colbert, Meyers, Fallon, etc, nisu narocito efektivni, imaju po 2-3 miliona gledalaca sto i nije nesto.

Da nije povezano sa Tramparom, da li bi se iko bunio sto ga gase?

Trenutak od pre četiri godine kad su talk show hosts kolektivno preskočili ajkulu:

Ovo bih i ja radio da mi turizam padne za 10% i ljudi non stop čitaju o horor pričama normalnih ljudi koje su držali u pritvoru na granici.

3 hours ago, Venom said:

Ovo bih i ja radio da mi turizam padne za 10% i ljudi non stop čitaju o horor pričama normalnih ljudi koje su držali u pritvoru na granici.

Pa dobro, nije to presedan, radi to dosta raspadnutih zemalja treceg sveta.

On 18. 7. 2025. at 11:45, Seabass said:

Koliko sam razumio ne skidaju ga ovog momenta, ide show do maja iduce godine. Realno, Colbert, Meyers, Fallon, etc, nisu narocito efektivni, imaju po 2-3 miliona gledalaca sto i nije nesto.

Da nije povezano sa Tramparom, da li bi se iko bunio sto ga gase?

Ja sam pre 10+ godina religiozno gledao Daily Show a cesto i Colberta. Ponekad i Bill Maher. Meni je glavni problem sto su samo izignorisali, poput demokrata zanimljivo, sve probleme zbog kojih su se ljudi okrenuli antiestablishmentu. Sada bas odaju to auru multimilionera koji se ne spustaju medju obicne ljude i gledaju ih sa visine... dok pokusavaju da budu smesni.

8 minutes ago, Shan Jan said:

Ja sam pre 10+ godina religiozno gledao Daily Show a cesto i Colberta. Ponekad i Bill Maher. Meni je glavni problem sto su samo izignorisali, poput demokrata zanimljivo, sve probleme zbog kojih su se ljudi okrenuli antiestablishmentu. Sada bas odaju to auru multimilionera koji se ne spustaju medju obicne ljude i gledaju ih sa visine... dok pokusavaju da budu smesni.

Pa to, izlizao se i humor, nisu funny jer same old, same old.

Doprinio je i Trampara tome, toliko je absurdno to sto radi da ga je nemoguce satirizovati.

Doduse ne znam je li do mene ili stvarno vise nema dobre komedije. Ne samo politicke satire, nego uopste. Sve se svelo na memes.

Nije problem u njihovom humoru, vec u formatu. Da je to tako dokazuje John Oliver sa Last Week Tonight na HBO. Teme koje su obradjene nisu dnevne, vec malo slozenije i bave se vecim jazom u drustvu, koji je bitan i nakon 48 sati - sto nije bas slucaj sa late night emisijama.

Probao je Netflix sa slicnim konceptom pa im nije uspelo.

Ne bih se sokirao da je CBS (Paramount) nogirao Colberta, da bi dobio poene kod tramparine administracije, koja - Ako se ne varam bi trebala da omoguci prodaju kompanije. Naime, Paramount je na prodaju, Skydance (to je sin Larryja, David Ellison) je potencijalni kupac. Mada, ovde se radi o ozboljnoj lovi, sumljam da je Colbert bio kamen spoticanja, mada - ovde pricamo o trampari.

Svakako je da gde ima dima, ima i vatre.

Inače neki ludak/terorista se zaleteo u pešake na ulici autom u LA, East Hollywood. Na uglu Vermontove i Santa Monica. Taman negde oko 10 godina nakon sličnog dela na Venice Beach gde nas žalost i sam bejah svedok.

Ovo nije turistički deo grada, blizu je Male Jermenije, Dečije bolnice i Scijentologa, ali jeste uvek gužva zbog čvorišta gradskog prevoza.

6 minutes ago, dragance said:

Svakako je da gde ima dima, ima i vatre.

Ne bih se oslanjao na moje politicke analize. Na primer, mladjani mandingo je bio ubedjen da je 2003 napad Iraka, bio poruka saudima. U smislu, znamo da vam je nafta i gas na zapadnoj obali persiskog zaliva, znamo da je tamo vecina Siita. Eto, videli ste sta smo u Iraku uradili, ako eksplodira bomba koju je Osama (koji je clan veoma znacajne Saudi porodice) postavio/naredio explodira, necete kap nafte ili gasa videti. :(

8 hours ago, Shan Jan said:

Meni je glavni problem sto su samo izignorisali, poput demokrata zanimljivo, sve probleme zbog kojih su se ljudi okrenuli antiestablishmentu. Sada bas odaju to auru multimilionera koji se ne spustaju medju obicne ljude i gledaju ih sa visine... dok pokusavaju da budu smesni.

Šta znam, u principu je sve ok što iznesu, osim onog što ne iznesu - nisam pratio, da li je iko od pomenutih imao prilog o NYC i dem primary, Gazi i tako nekim bezveze temama?

Ali na stranu to, mislim da neko treba da im kaže da dok se oni podsmevaju glupom Trampu i njegovoj menažeriji, ta ekipa bez vređanja (kako npr. da uvrediš jednog Hegsetha ili Vancea?) i velikom predanošću radi na stvaranju despotije.

Možda grešim, možda će se sistem (koliko god da je surov i nepravedan) zalečiti i oporaviti, ali mi je strepnja od nade dublja.

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.