Jump to content
IGNORED

Amerika, zemlja velika

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Posted

Sa pozitivne strane, priznali su Palestinu. :D

Posted

Sudeci po ovogodisnjem CPAC, 2013 je ladno 2009 reloaded. Znaci, doubled down desnokrilno mamojebstvo, "I want my country back", i slicne fore, i jedna (IMO relativno realisticno utemeljena) nada da ce DEM i normalni independent glasaci, opijeni pobedom u 2012, da preskoce 2014 midterm izbore i tako mozda omoguce GOP da uzme jos koju drzavnu skupstinu, guvernersko mesto, da ucvrsti vecinu u House, mozda uzme i senat. :isuse:

Posted

Jel istina da su porezi sve veći? Tako mi pišu iz Čemerike, pa su zato podržavali Romnija. Kažu, Obama im uze sve. I mrze ga k'o Hitlera.

Posted (edited)

Nego, hoće li Ashley Judd stvarno biti kandidatkinja za senatorku iz mamojebne države Kentucky?Edit: Indy, neki blogeri sa leve strane učestalo poentiraju da su porezi za vreme Obame niži nego za vreme Regana. Pridružujem se tvom pitanju.

Edited by pacey defender
Posted

jel za gop ili za socijaliste?msm jel protivna randu ili s njim pod ruku?

Posted (edited)
ne ide rand u ovom krugu na izbore; on je izabran 2010. znači, mandat mu je do 2016. Onaj drugi republikanac (McConnell) ide ponovo na izbore 2014 godine, i tu bi trebalo, takve su najave, da će Judd kao kandidatkinja demokrata da mu izađe na crtu. Edited by pacey defender
Posted

Mislim na ovo što mi netko piše odande.

...juce su mi dali povecanje ono godisnje 2.9%, sto ne pokriva ni sve nove obamine poreze (crko dabogda)......ali mi pre neki dan na godisnjem sastanku nagradu za izuzetna dostignuca za proslu godinu (i cek od $1,000 od koga je obama odmah odgrizao skoro pola)...
I ovo je samo iz 1 imejla.
Posted
Jel istina da su porezi sve veći? Tako mi pišu iz Čemerike, pa su zato podržavali Romnija. Kažu, Obama im uze sve. I mrze ga k'o Hitlera.
Kako za koga. Jel ti sto ti pisu prave vise od $400K godisnje? Ako da, onda jesu veci porezi. BTW, gde oni zive, mislim u kom kraju US&A?
Nego, hoće li Ashley Judd stvarno biti kandidatkinja za senatorku iz mamojebne države Kentucky?Edit: Indy, neki blogeri sa leve strane učestalo poentiraju da su porezi za vreme Obame niži nego za vreme Regana. Pridružujem se tvom pitanju.
Za vreme Reagana sam bio 1 pre-teen koji je za vreme tog mandata izrastao u teenagera i koji je to vreme vise vremena provodio u tadasnjoj SFRJ nego US&A, tako da stvarno ne bih mogao da pricam o tome. A Ashley Judd ce sigurno biti kandidat za Senate, ali mislim da ce casno izgubiti na radost pravovenih red-blooded Americans.
Za levicare/marksiste/boljsevike. Protiv 1 senate minority leader Mitch McConnella, if you can believe it.
Posted

^^ agitprop radi poso dok obama otima od ustiju :fashisto:

Posted (edited)
Kako za koga. Jel ti sto ti pisu prave vise od $400K godisnje? Ako da, onda jesu veci porezi. BTW, gde oni zive, mislim u kom kraju US&A?
Da, za ovo prvo (koliko znam) EDIT za ovo - zajedno kao porodica. U Pensilvaniji. Edited by Indy
Posted
Da, za ovo prvo (koliko znam) EDIT za ovo - zajedno kao porodica. U Pensilvaniji.
Predlozi im da se presele u neku crvenu drzavu juzno od Mason-Dixon linije. Zaradjivace manje i bice u manjoj poreskoj grupi, tako da ce manje da daju azdaji iz DC. A za onaj kvotovani deo, tu je fora da sve sto dobiijes kao bonus uzmu ti porez po vecoj stopi to je stara fora, tako je bilo za vreme Clintona i Busha. Ja pre neku nedelju dobih bonus od oko $11000, a na kraju, posle poreza mi ostade malo manje od $7000. Sta da se radi, sve ce to da se izravna sledeceg proleca kad budu racunali porez za 2013.
  • Create New...